27 Octombrie 20

FAKE NEWS - „Așa arată gașca teologilor frustrați: imediat ei se răzbună, cum prind un microfon și-o tastatură.”

   „Adevărul.ro”, care numai adevăr nu mai este, publică un articol care este de fapt un ditamai FAKE NEWS-ul. În titlul acestora găsim expresia „Învierea în reluare sub bagheta Arhiepiscopiei „Autonome” a Tomisului”. În primul rând am publicat deja aici că NU a fost săvârșită slujba Învierii ci Odovania Învierii după tipicul de origine grecească, din Biserica Ortodoxa a Greciei, care face parte din aceeași Biserica Ortodoxă UNIVERSALĂ cu Biserica Ortodoxă Română. Mai citim în FAKE NEWS-ul celor de la „Adevărul” că Arhiepiscopia Tomisului „se comportă ca o sectă în interiorul Patriarhiei Române”, ceea ce este complet fals. Arhiepiscopia Tomisului NU a încălcat cu nimic învățătura Bisericii, respectând în tocmai tipicul bisericesc. Rânduială pe care, după cum bine se vede, nu au habar deloc cei din presă ...

Vă recomand: Biserica sărbătorește: Vești bune, IPS Serafim, IPS Ciprian și PS Galaction vor săvârși Odovania Învierii. ȘI Pentru cei care spun că se REPETĂ Paștile la Odovania Învierii de către Arhiepiscopia Tomisului.

   „Nu știu cine se comportă "realmente" mai sectar aici: IPS Teodosie, care face o slujbă canonică, sau "teologul Bogdan Papacostea", realmente preot depus din treaptă pentru chestiuni necanonice (no matter what).
   Așa arată gașca teologilor frustrați: imediat ei se răzbună, cum prind un microfon și-o tastatură.
   Oare IPS Serafim (omis intenționat din text) și IPS Iosif or mai avea Mitropoliile europene în cadrul Patriarhiei sau și ei sunt "sectari"? Că și pe acolo am auzit că s-a făcut Odovania.
   Sau o fi sectară și TOATĂ Biserica Greciei , de unde ne-am inspirat?” - scrie purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu pe un site social.

Citește și: Anunț IMPORTANT: În fiecare duminică se sărbătorește Învierea Domnului în toată Biserica Ortodoxă
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe