09 Decembrie 22

FACEBOOK: O REALITATE BOLȘEVICĂ AMBALATĂ ÎN LEGENDE DE LIBERTATE ȘI CORECTITUDINE MODERNISTĂ

    Nimic nu e gratis, dimpotrivă, ce se obţine fără un schimb echitabil în bani, mai întotdeauna se plăteşte cu valori cu mult mai mari decât banii. Așa și cu comunicarea publică realizată prin mijloacele puse la dispoziţie de Mafia Internaţională pe gratis precum e-mailul, feisbucul şi alte instrumente gratuite sau foarte ieftine precum radio sau televiziunile.

    Legenda spune că un tinerel ar fi inventat un forum pe care l-a numit “facebook”, l-a etichetat drept “comunitate”, l-a oferit gratis, liber, pretinde că ar fi absolut corect, a ajuns să înregistreze sute de milioane profile, astfel ca pentru a le face faţă cu postările, a fost nevoit să construiască câteva servere, fiecare la un cost de peste un miliard de dolari şi în plus, ca să facă faţă la nivelul de comunicare fără sincope, are angajați în sistem mii și mii de programatori în toată lumea, care perfecţionează sistemul şi îl adaptează la cele 180 de limbi. Se mai pretinde că organizatorii şi finanţatorii au un singur interes: bani din reclame.
 

Cine crede că legenda de mai sus ar fi realitate, să nu îşi piardă timpul să citească mai departe.

Dacă considerați a fi o informație/analiză utilă, dați "Share" să fie și alți români preveniți.

    Feisbucul este unul din monopolurile în comunicare internautică realizat ca rezultat al monopolului asupra circulaţiei selective şi discriminatorii a banilor în societate, monopol dirijat tiranic și necruțător de către conducerea mono-etnică a Mafiei Internaţionale (MI).

    În o primă etapă, după vreo 17 secole de experimente, conducerea MI a realizat un monopol asupra asupra circulaţiei selective şi discriminatorii a banilor, nu prin inteligenţă şi munca ci simplu prin asasinarea selectivă a milioane de oameni. Au trecut peste 160 de ani de atunci. Între timp, oricine s-a opus sau le-a stat în cale a fost ucis. Noua Ordine Mondială este de atunci, adică de mult timp, instaurată şi este financiară nicidecum politică. Politica este doar făclia orbitoare cu care popoarele sunt confuzate cu scopul ca să nu poată vedea ucigașa mitralieră financiară din spatele paravanului politic.

    În o a doua etapă, conducerea MI a realizat monopolul asupra tuturor mijloacelor de producţie, distribuţie şi validare a informaţiei. Cheia sistemului monopolistic a constituit-o MONOPOLUL ASUPRA INSTRUMENTELOR UNIDIRECŢIONALE DE COMUNICARE PUBLICĂ, respectiv acele instrumente care nu suporta interogarea, care furnizează un pachet de informaţii anume, care, în lipsa unei alternative, lipsă asigurată prin monopol, are ca efect că ceea ce este distribuit pe calea Mass Mediei este perceput de public drept ADEVĂR. Au început cu ziare, reviste, cărţi şi au culminat cu INSTRUMENTELOR UNIDIRECŢIONALE DE COMUNICARE PUBLICĂ DINAMICE respectiv în ordinea toxicităţii: posturile de radio, televiziune şi filmele.

    În ultimii 120 de ani, conducerea MI a cultivat peste 6 generaţii de experţi în formatarea informaţiei audio-video cu scopul de a implanta direct în subconştient valori şi explicaţii despre realitate care să condiţioneze popoare întregi sa se comporte ca niște sclavi docili și să perceapa asat ca un faptfiresc, chiar favorabil. Aceşti experți au perfecţionat procedeele de a induce direct în subconştient prejudecăţi care constituie scheletul sistemului de exploatare în care omul “modernizat”, adică înșelat (nu îndobitocit cum însăşi propaganda oficială îşi permite să degradeze oamenii în lipsa unei riposte eficace), cum am spus, omul înșelat se supune cu entuziasm exploatării şi asasinării lente cu convingerea că participă la progresul celui mai bun sistem posibil de a își trăi viaţa.

    ADEVĂRUL ESTE DISTRUS ŞI ASCUNS PUBLICULUI încă din negurile istoriei de către clasa de prădători pe care azi îi definim ca fiind organizaţia MI. În prezent, Mass Media furnizează informaţi în cantităţi gigantice dar nici un adevăr. NU este nici o relaţie între cantitatea de informaţie şi ADEVĂR.

    Doar PURITATEA INFORMAŢIEI este utilă pentru aflarea ADEVĂRULUI, nu şi cantitatea. Un român înţelept a scris acum 80 de ani: "Presa aceasta omoară adevărul şi slujeşte minciuna, cu perseverenţă diabolică, întrebuinţează calomnia ca armă de distrugere a luptătorilor Români. De aceea un Român trebuie să fie atent când citeşte o foaie, stând în gardă faţă de fiecare cuvânt, care nu e la întâmplare aruncat, şi căutând a descifra planul cu care el a fost scris." – OMOARĂ ADEVĂRUL, NU ÎL ASCUNDE, CALOMNIA DISTRUGE LEGĂTURA ÎNTRE POPOR ŞI PATRIOŢI, INFORMAŢIA ESTE PERICULOASĂ DECI TREBUI SĂ FI ÎN GARDĂ ŞI E ASAMBLATA ÎN BAZA UNUI PLAN ÎNTOTDEAUNA ANTIROMÂNESC.

ISTORIA A DOVEDIT CĂ ORICE MONOPOL ESTE DISTRUS DE UN PROGRES TEHNOLOGIC.

    Iată ce timpuri interesante, poate cele mai interesante, trăim: în 1979, nişte bravi patrioţi americani de la DARPA au “scăpat” în spaţiul public protocolul militar de comunicare între computere, întâi în universităţi iar apoi s-a generalizat, şi iaca, apare internetul. Oy Vey!

    Conducerea MI a dat buzna şi pe fondul monopolului asupra circulaţiei banilor, dă-i și dă-i de monopolizează căile de comunicare, nodurile, softurile etc. Dar... nu mai pot împiedica faptul că pentru prima dată în istoria Umanităţii, publicul poate avea acces la ADEVĂR! Ei cunosc cine comunică cu cine, când şi ce dar nu pot împiedica comunicarea fără să se deconspire existenta MI şi a unei conduceri centralizate a MI ceea ce ar însemna...... prăbușirea ireversibilă a terorismului despotic al MI asupra popoarelor Lumii.

    În sporită panică, experţii MI s-au pus pe treabă să anuleze aceasta cumplită, pentru ei, situaţie. Neputând distruge ADEVĂRUL, au dezvoltat ample OBSTACOLE CU CARE SĂ ÎMPIEDICE PUBLICUL SĂ AJUNGĂ LA ADEVĂR precum şi OBSTACOLE PRIN CARE ADEVĂRUL SĂ NU POATĂ FI FOLOSIT.

    Cu armele aflate la îndemână, respectiv monopolul asupra circulaţiei banilor, celelalte monopoluri care decurg din acesta precum și ocazional asasinatul, conducerea MI a dezvoltat uriaşe forţe care să interpună aceste obstacole între ADEVĂR şi PUBLIC precum:

    ÎNDEPĂRTAREA PUBLICULUI DE ADEVĂR şi INSERAREA DE OBSTACOLE INTRE PUBLIC ŞI ADEVĂR, adică un fel de inversare al principiului “acului în carul cu fân” adică interpun cantităţi uriaşe de informaţii false sau parţial adevărate între ADEVAR și public. Mecanismul funcţionează, dar relativ limitat, întrucât oamenii au un simţ acut al adevărului şi îl detectează destul de rapid în masa de falsuri.

    DESCURAJAREA CERCETĂRII, A CĂUTĂRII ADEVĂRULUI. Conducerea MI a dezvoltat multiple căi întortocheate prin care să nu se poată ajunge la la ADEVĂR prin dezvoltarea de motoare de căutare foarte performante care atrag cercetătorii pentru a direcţiona căutările lor către ţintele false sau corupte şi cât mai departe de ADEVĂR, de subiectul căutat.

    CREAREA DE ŢINTE DE FALS ADEVĂR, CUNOSCUTĂ CA TEHNICĂ A FALSEI OPOZIŢII - se bazează pe preconstituirea unei credibilităţi prin expunerea unei anume cantități de informații adevărate, apoi de pe această platformă de credibilitate se instrumentează înşelarea prin atragerea către direcţii false. Această procedură este constituită din mii de saituri, bloguri, profile de falsă opoziţie. Ele își constituie credibilitatea cu un conținut mare de adevăr pentru a servi „la pachet” și un conținut de falsuri. Saiturile adminstrate de mincinoșii cei mai abili conțin chiar 100% adevăr pentru a atrage și păcăli pe cei mai pricepuți să detecteze falsurile, dar promovează lincuri şi direcţii de continuare a cercetării către alte ţinte false.

    CREAREA DE PLATFORME PERFORMANŢE DE CONSTRUCŢIE DE SITE-URI precum wordpress.com şi multe altele care să atragă creatori de site-uri pentru a se putea monitoriza conţinutul site-urilor în timp real.

    CREAREA DE INSTRUMENTE DE COMUNICARE INTERPERSONALĂ FOARTE PERFORMANTE pentru e-mail sau tip forum precum feisbuc, cu mult mai performante decât orice ar putea produce altcineva care nu deține cantitaile nelimitate de bani pe acre le poate produce conducerea MI.

    SABOTAREA ORICĂROR ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE INTERNAUTICĂ. Orice actiune independenta de MI este supusă sabotajului complex care include costuri şi dificultăţi la găzduire, limitări impuse de nodurile de comunicare, dificultăţi provenite de la căile de comunicare, încetinire, întrerupere sau virusare, încetinirea intercomunicarii între site-urile independente si cele sub controlul MI, multe alte procedee subtile şi ascunse. Efectul planificat este ca comunicarea să fie cât de mult incomodată şi prin comparaţie, să fie direcţionată către mijloacele de comunicare extra performante deţinute de MI precum facebook, twitter, skype şi altele ca acestea.

    ODATĂ ATRAS ÎN SISTEMUL MI, PUBLICULUI I SE OFERĂ FACILITĂŢI DE COMUNICARE PERFORMANTE PESTE ORICE NIVEL DE AŞTEPTĂRI, CU SCOPUL OCULTAT DE A I SE APLICA O CENZURĂ DRASTICĂ ASUPRA SUBIECTELOR POSTATE, POLUAREA COMUNICĂRII, DECREDIBILIZAREA SURSELOR DE ADEVĂR SAU INTERZICEREA COMUNICĂRII CU TOTUL.

CENZURA FACEBOOK este de două feluri: invizibilă şi vizibilă.

    CENZURA FACEBOOK INVIZIBILĂ include restricţionarea expunerii, adică oricât de multe legături de “prietenie” ai avea, nu te văd mai mult de câteva zeci de persoane şi acelea doar din categoria celor care au cele mai puţine legături cu tine. Desigur, regulile oficiale ale feisbuc pretind opusul. Postarile deranjante pentru tirania MI sunt pur si simplu obturate cu totul.

    CENZURA FACEBOOK VIZIBILĂ se manifestă prin blocarea comunicării sub pretextul “încălcării standardelor comunităţii feisbuc” care însă niciodată nu sunt arătate. Proprietarii feisbuc pretind că mecanismul este corect şi deschis, că la un anume număr de raportări se activează automat procesul blocării. Realitatea este opusă: postările sunt filtrate după anume cuvinte şi expresii cheie, care semnalează activităţi contrare scopurilor teroriste ale conducerii MI, acele postări sunt şterse şi autorul este notificat preliminar prin blocarea pe o perioadă şi dacă nu se subordonează politicilor MI exprimate voalat prin directivele feisbuc, este blocat permanent.

    POLUAREA COMUNICĂRII se manifestă pe forumurile libere precum feisbuc prin grupuri de agenţi postaci profesionişti care atacă orice subiect care se apropie de ADEVĂR şi inunda comunicarea cu minciuni, acuzaţii inventate, calomnii, ataca în grup susţinându-şi minciunile unii altora, şi dacă nu răzbat, recurg la maculare intensivă cu pornografii şi coprologie şi în final, dacă nici aşa nu gonesc oamenii de bună credinţă, fie şterg comentariul cu totul sau blochează comunicarea.

    DECREDIBILIZAREA SURSELOR DE ADEVĂR se face de regulă în grup prin calomniere intensivă cu amplu suport din partea serviciilor de informaţii, mai toate aflate în subordonarea masonică a conducerii MI, care furnizează agențiolor postaci indicii cât de mici pe care ei le pot folosi pentru a elabora calomnii cu o falsă aparenţa de realism.

    Cu alte cuvinte pe scurt, MI utilizează monopolul constituit asupra circulaţiei banilor pentru a împiedica comunicarea între cei exploataţi în timp ce creează iluzia de libertate, o libertate limitată exclusiv în spectrul subiectelor care nu ating poziţia de dominanță şi terorism clandestin pe care MI o exercita asupra societăţii.

    Prima grijă a conducerii MI este să oprească orice tentativă de aglutinare şi organizare a patrioţilor precum şi de cunoaştere şi utilizare de către cei în viaţă a experienţei patrioţilor predecesori.

    Este în strategia lor fundamentală să distrugă orice încercare de organizare a opoziţiei încă de la primele semne de organizare, chiar înainte să existe o minimă formă de organizare, când doar se conturează un grupaj de persoane cu afinităţi asemănătoare şi conştiinţa patriotică. Pentru identificare acestor oameni au stabilit sistemul de legături prin comenzile de “friend” şi “like”, de membrii în grupuri închise, de grupuri şi evenimente, toate cu scopul unic de a identifica persoanele care dezvoltă relaţii frecvent şi constant. Când identifica conturarea unui astfel de grup, agenţii intervin în forţă să dezbine grupul prin calomnierea membrilor, prin blocarea comunicării (recent s-a executat blocarea lui Marius Albin Marinescu, Adrian Grigoriu) sub pretextul că ar fi încălcat “standardele comunităţii feisbuc” DAR NICIODATĂ NU SE PREZINTĂ MOTIVUL, CARE ANUME STANDARDE AR FI FOST ÎNCĂLCARE, IDENTITATEA CELOR CARE CHIPURILE AR FI RAPORTAT ÎNCĂLCĂRILE. Dacă ar expune motivele blocarii comunicării, abuzul administratorilor ar fi evident și întregul eșafodaj de minciuni pe care este constituita platforma de comunicare publică și-ar pierde credibilitatea astfel scopul MI ar fi anihilat. În consecință ADEVĂRUL trebuie sa nu fie cunoscut.

    Dovada că toate aceste restricţii constituie doar o murdară cacealma este că pe feisbuc continua să existe numeroase pagini şi grupuri cu conţinut profund ostil Poporului Român, care, deși sunt raportate de mii de cititori, nici unul dintre acestea nu este blocat de administratorii feisbuc, ceea ce spune totul despre adevăratele lor intenții.

    În concluzie, este nerealist să ne aşteptăm ca patrioţii să poată utiliza mijloacele de comunicare oferite gratis de conducerea MI pentru a se putea informa exhaustiv şi mai ales a se putea a se organiza împotriva MI. Este o absurditate, o contradicţie.

    Este însă realist să gândim că totuși am putea utiliza mijloacele de comunicare puse gratis la dispoziţie de MI cu scopul nostru SĂ NE INFORMĂM RECIPROC LA NIVEL PRELIMINAR, SĂ NE CUNOAŞTEM ÎNTRE NOI LA NIVEL PRELIMINAR SUFICIENT CÂT SĂ JUSTIFICE TRECEREA LA NIVELUL SUPERIOR AL CUNOAŞTERII ÎN CONTACT DIRECT.

Ce urmează să facem va trebui să ia în considerare unele din cele ce sunt expuse aici.

Doamne, ajută!


Un articol scris de Adrian Grigoriu

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe