18 Octombrie 21

Ex-vicepreședintele PFIZER avertizează despre vaccinuri: „nenecesare, ineficiente și nesigure”

Declarații năucitoare ale Dr. Michael Yeadon (foto), fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință în domeniul alergii și boli respiratorii, acesta avertizează că guvernele vor continua să înșele populațiile și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase.

Până și site-ul guvernului României a încercat să răstălmăcească declarațiile omului de știință și fostului vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon. Pe vaccinare-covid.gov.ro „calificându-se” declarațiile fostului vicepreședinte al Pfizer ca fiind „inexacte și posibil înșelătoare”. Site-ul guvernului României bazându-se pe 3 puncte:

1. „În primul rând, datele statistice demonstrează că mai multe țări europene, inclusiv Marea Britanie, au cunoscut ocreștere a numărului de cazuri, internări și decese cauzate de COVID-19 începând cu lunile septembrie și octombrie. Mai mult, trendul ascendent se menține și în prezent.” - au publicat pe site-ul menționat oamenii guvernului pe data de Dec 3, 2020. Atunci, conform datelor oficiale numărul noilor cazuri de Covid 19 „sufereau o staționare” a numărului de infectări ... începând cu 17 decembrie însă, cazurile au început real să crească (era și previzibil din moment ce iarna omul răcește, e frig, bate vântul...), ajungând la un vârf pe data de 8 ianuarie, de atunci cazurile scăzând vertiginos.
2. „În al doilea rând, nu există nici o dovadă științifică care să susțină afirmația că mulți oameni au imunitate preexistentă la COVID-19. ” - afirmația este contrazisă în același punct, de același site ... scriind mai departe următoarele: „Potrivit studiului din Jama Internal Medicine, seroprevalența (procentul din populație cu anticorpi specifici pentru virus) a rămas sub 20% chiar și în cele mai lovite state.” S-a demonstrat științific, între timp, și faptul că o mare pondere a celor infectați cu Covid-19 aproape că nu au nici un simptom. Mai mult, conform statisticilor din ultimii ani, într-o paralela cu gripa sezonieră, victimele decedate din pricina infecțiilor de acest gen este foarte asemănătoare. Decesele în urma infectării cu Covid-19 se află undeva la 1% cu aproximație.
3. „În al treilea rând, nu există dovezi care să indice că imunitatea comunitară (heard immunity) a fost atinsă în Marea Britanie.” - Mai este nevoie să menționăm câte tâmpenii au aruncat în media autoritățile române FĂRĂ dovezi științifice? Spuneau șa început că e doar o alta gripă, cel mai probabil așa este, dar după ordinele de la „stăpânire” de ce și-au schimbat discursul? Jocul cui îl jucăm? Trăim într-un stat nazist, comunist?? Ne raportăm „mai-marilor Europei” ca în trecut la vechea „Poartă” Otomană?

Pe activenews.ro, în mai 2021 era prezentat faptul că peste 160 de medici și oameni de știință din întreaga lume, între care se află și profesorul Sucharit Bhakdi și fostul vicepreședinte al Pfizer, Michael Yeadon, au lansat înainte de legiferarea Pașapoartelor de Vaccinare un nou avertisment către UE cu privire la „vaccinurile” COVID-19, afirmând că sunt „nenecesare, ineficiente și nesigure" și că ar putea duce la „decese în masă previzibile", informează LifeSiteNews.  

„Pe scurt, dovezile și informațiile științifice disponibile indică faptul că „vaccinurile” COVID-19 sunt nenecesare, ineficiente și nesigure”, a declarat grupul „Medici pentru etica COVID-19” într-o scrisoare deschisă adresată Agenției Europene a Medicamentului, Comisiei Europene și Consiliului Europei, redactată în urmă cu două săptămâni. „Actorii care autorizează, constrâng sau administrează serurile experimentale COVID-19 expun populațiile și pacienții la riscuri medicale grave, inutile și nejustificate”. - mai multe detalii pe activenews.ro

Am spus acest lucru și-l voi repeta, probabil că aceste vaccinuri fac un mare serviciu unei categorii de oameni, momentan necunoscută, ferindu-i de o formă mai gravă a Covid-19 sau de spital, unii (destul de mulți) au reacții adverse de la minore până la majore, unii chiar MOR după vaccin ... conform declarațiilor unor rude ale victimelor care au ajuns pe internet, căci mass-media are interzis să publice așa ceva din câte se pare! Nu sunt împotriva vaccinurilor în general, acest site NU este împotriva vaccinurilor în general, ci ÎMPOTRIVA „binelui” făcut cu forța, acesta este orice...numai bine nu poate să fie! Sunt împotriva înlănțuirii în frică și teroare a populației, împotriva manipulării agresive duse de GUVERNUL ROMÂNIEI prin fel de fel de postări pe site-urile sociale sau postări „aruncate” în mass-media. Opriți-vă, nu vrem iar nazism sau comunism!

Adevăratul vaccin contra Covid-19 este bunul simț, punerea mâinii, șervețelului la gură în caz de tuse, izolarea voluntară acasă în caz de răceală, dezinfectarea după un strănut sau o tuse, spălarea mâinilor periodic, respectul și iubirea dintre noi ... nu distanțarea socială, nu distanțarea fizică! Soluția nu este teroarea guvernamentală, soluția este bunul simț!

Închei articolul tot cu un citat din Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședintele Pfizer și om de știință specializat în alergii și boli respiratorii, acesta declarând despre subiectul „Depopulare în masă” următoarele: „În ultimul an mi-am dat seama că guvernul și consilierii acestuia mint în fața poporului în legătură cu tot ce ține de coronavirus. Cu absolut tot! Este o aberație această idee a transmiterii asimptomatice astfel încât chiar dacă nu aveți simptome, totuși sunteți o sursă de transmitere a virusului. Precum și faptul că lockdown-urile ar funcționa, că măștile ar avea un rol protector evident pentru dvs. sau pentru cei din jur și că variantele virusului ar fi ceva de temut, deci va fi nevoie chiar să închidem granițele internaționale în caz că pătrund unele dintre aceste variante străine urâte”.
„Or, că veni vorba, pe lângă lista actuală de „vaccinuri” pe bază de terapie genică pe care le-am creat ca prin farmec, vor fi niște „vaccinuri de completare” pentru a combate variantele care scapă sitemului imunitar”.
„Tot ce v-am spus, fiecare aspect în parte este demonstrabil fals. Dar întreaga noastră politică națională pornește de la premisa că toate acestea sunt universal valabile, deși toate sunt greșite”. - informează informatialibera.ro (sursă foto).
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe