30 Noiembrie 21

Europarlamentarul Cristian Terhes a intrat în Parlamentul European fără a arăta copie după Certificatul Digital

A doua intrare in Parlament fara certificat verde

11 noiembrie 2021 - a doua intrare in Parlamentul European fara a arata copie dupa Certificatul Digital, dovada de vaccinare sau de testare. Pe data de 9 noiembrie mi s-a blocat accesul in Parlament pentru ca nu am facut dovada celor de mai sus, iar pe data de 10 noiembrie nu m-a oprit nimeni la intrare sa-mi ceara vreo dovada.
Vedeti in acest video argumentele pe care le-am avut si recunoasterea in final a celor de la securitate ca mandatul unui europarlamentar nu poate fi blocat.
Europarlamentarii care se supun acestei decizii abuzive a Presedintelui Parlamentului European, de a-si lasa conditionate mandatele primite de la cetateni de prezentarea catre terte parti a codului QR, nu sunt vrednici sa va reprezinte.
Cum pot acesti supusi sa va apere drepturile si sa se lupte pentru ele cu altii, daca pentru propriile lor drepturi de a va reprezenta nu se lupta?
=================================
This recording shows my second entrance into the European Parliament without showing any proof of a QR code, vaccination or testing.
The mandate of an elected member of the European Parliament cannot be hindered in any way by anybody.
I refuse to bend and comply with an abusive administrative decision of President Sassoli, who thinks that we, as MEPs, are his employees and he can ban us from coming to work.
We were elected by the people and we should work for the people. To carry out this work, we have to enter the Parliament.
The next clip will show my third entrance, on 12.11.2021.
To all the European citizens I say: we hear your voice and we can guarentee you that we will fight for you!
We must put TOGETHER an end to the atrocity of Mandatory Digital Certificate! / sursă: Cristian Terhes - Europarlamentar PNTCD

Notă site: Cu adevărat ceea ce a făcut europarlamentarul Cristian Terhes (foto) a fost un act democratic, un gest de a respecta toți cetățenii în acord cu drepturile constituționale ale fiecăruia, felicitări domnule Cristian Terhes.


Sursă foto: sportulsalajean.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe