30 Iunie 22

„Eu stau un pic în mașină, cât se închină mama”.

Când am intrat în Biserică, bătrâna stătea în fața Maicii Domnului. Vorbea șoptit, sprijinindu-se într-un toiag. "Ajută-l, Maică, pe Nicușor...", atât am putut înțelege și nici nu am vrut să aud mai mult, deci i-am rugat pe ai mei să pastrăm o distanță cuviincioasă.
Nu mai era nimeni altcineva. Doar noi și bătrâna și Maica Domnului. După ce ne-am închinat, i-am spus bătrânei: "Vedeți ca acolo se află o părticică din Moaștele Sfântului Ioan Iacob Hozevitul". Bătrâna nu știa, nu văzuse racla. Mi-a mulțumit și cu lacrimi în ochi m-a rugat să ma duc până afară la mașină să-i spun si fiului ei, poate vine și el să se închine la Sfânt.
Pe fiul ei l-am găsit într-adevăr în mașină, în parcarea mare de lângă Biserică. Statea pe scaunul lăsat pe spate. Avea ochii închiși. I-am zis de Sfintele Moaște. Nu stia nici el că acolo se afla o partica din mana Sfantului Ioan Iacob, dar a spus că-i citise poeziile. Mi-a mulțumit, mi-am cerut scuze că-l deranjez iar el mi-a explicat, simțindu-se probabil cumva rușinat, ca muncise de noapte si acum "statea in masina sa se odihneasca un pic în mașină, cât timp mama lui era in Biserica, dar ca se va duce sa se inchine la Sfantul Ioan Iacob Hozevitul". La plecare, l-am intrebat care e numele său. "Nicu", mi-a raspuns, "dar toata lumea imi spune Nicușor".
Am plecat de acolo cu intelegerea clara a adevaratelor motive pentru care antihriștii neo-marxiști si "elita" globalistă vor sa scape de batrani...
Ferice de cei ce mai au bătrâni care se roagă pentru ei! Vai de lumea în care nu vor mai fi bătrâni care să se roage pentru copiii lor! Vai de o lume și orfană și lepadată de Dumnezeu!

Sursă: Facebook.com / Foto: ganduridinierusalim.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe