25 Ianuarie 22

„Eu aici închei subiectul coronavirus iar toată povestea asta se va încheia în maxim 3-4 luni”

Foarte, foarte bun textul următor preluat de la Mircea Ioan Nițu. Vrăjala susținută luni la rând, aceea că „dacă nu mă vaccinam, cine știe ce formă urâtă de Covid aveam” este deja răsuflată, dar culmea, încă este folosită de pătura socială ușor manipulabilă (indiferent de pregătirea profesională), asta este și prezentat în textul de mai jos. Mircea Ioan Nițu subliniază faptul că vaccinarea există de o grămadă de ani pentru a NU mai contacta un virus, nu pentru a avea o „formă ușoară” nedemonstrată, acesta spunând că „oamenii s-au vaccinat pentru A Nu Contacta Boala. Eu nu am auzit de O persoană care să se fi vaccinat iar apoi să se bucure că " a făcut o Formă Ușoară " de malarie , sau de variolă - de exemplu.”

Iată textul integral:

„Semnele sunt Clare .Ultima Bomba vine din Israel care “a dat-o la întors " ; după ce și-a vaccinat aproape întreaga populație acuma afirmă că cea mai bună imunitate e imunitatea naturală, de turmă. Dar nu pot să închei acest subiect fără a remarca următoarele aspecte : Vaccinurile au apărut de cca. 100 de ani și oamenii se tot vaccinează, ba împotriva malariei, ba împotriva tifosului, ba împotriva variolei . Vaccinuri care au fost create după ani și Ani de cercetări , studii și testări (până a fi aprobate) . Oamenii s-au vaccinat pentru A Nu Contacta Boala. Eu nu am auzit de O persoană care să se fi vaccinat iar apoi să se bucure că " a făcut o Formă Ușoară " de malarie , sau de variolă - de exemplu.
ProVacciniștii acești Adepți Necondiționați ai Piș-Wasser - ului și-au dat seama că Au Luat-o în Brățucă - și ca să nu fie singurii care au Mușcat-o au început să-i îndemne și pe alții să o facă . Apoi, după ce au contactat boala, afirmă cu Recunoștință Adâncă : " Ce bine că m-am vaccinat , că altfel cine știe ce s-ar fi putut întâmpla..."
Daaa, s-ar fi putut întâmpla să contactezi boala ca și alții ( câteva milioane de persoane ) și să treci prin boală fără să-ți fii dat seama . Sper, ca măcar acuma, să-ți fii dat seama : un Leac ( fie el medicament sau vaccin ) care nu-ți asigură protecție, ăla nu-i Leac. E Piș-Wasser.” -  scris Mircea Ioan Nițu pe un site social.

Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe