23 Ianuarie 21

Este posibil ca noul ministru al educației din administrația Biden să fie chiar transexualul Charles Clymer, actualmente Charlotte Clymer

   Biden - „președintele ales”, așa cum îl numesc trompetele globaliste de la Digi24, sau vârful de lance ateu CTP, e posibil să-și aleagă ca Ministru al Educației fix un transexual, în persoana lui Charles Clymer, actualmente Charlotte Clymer (pe viitor, nu stim cum o să-l/o mai numească).
   Potrivit unor publicații ale site-urilor the-sun.comthefocus.news sau stoplcpscrt.com, site-uri care comentează mai multe postari de pe Twitter devenite virale, Biden ar vrea ca Ministerul Educației din SUA să aibă ca și ministru pe transexualul Charles Clymer. 

   În concordanță cu posibilul scenariu prezentat mai sus, Leo Baloescu a scris și el pe un site social următoarele; „Pun chestia asta aici, nu pentru jigodiile progresiste care militează pentru distrugerea familiei și pentru „educația” fără Dumnezeu, ci pentru inteligenții asimptomatici care îl vor pe Biden pentru ca nu le place Trump ! Ăia - vă știti voi - care nici la referendumul pentru familie nu ați participat ! Ca să nu scape Dragnea... evident ! Ei bine... având în vedere că lingăii noștrii copiaza tot ce văd și - mai mult - primesc indicațiile în plicuri pe la ambasade, mă aștept să văd și pe la noi cât de curând ceva asemănător ! Succes explicându-le copiilor și nepoților voștri ! 
Ps. Era sa uit ! Vine și vaccinul, așa că sunteți în siguranță ! Evident botnița rămâne obligatorie și după aia !”
 
Sursă foto: twitter.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe