22 Octombrie 20

Escrocherie online, se promite aducerea persoanei iubite înapoi, dezlegare de farmece și blesteme și altele!

   Se pare că Facebook-ul este înțesat de pagini false care promit fel de fel de lucruri în schimbul la o sumă, sau mai multe sume de bani. Adevărul este că aceste escrocherii nu vă ajută la nimic, din contră, vă ia banii și vă mai și înșală.

   Nu de mult, am scris articolele Pagina „Preotul Cazemir Teofan” este o pagină FALSĂ, iar pozele paginii sunt folosite abuziv și După escrocheriile de pe falsa pagină „Preotul Cazemir Teofan”, urmează o altă falsă pagină, „Preotul binefăcător Dumitru mihai” dar și Escrocherii ONLINE, atenție!! „Vrajitoarea esmeralda” articole care prezintă pagini false, unele șterse, create și administrate după același principiu, pentru a vă goli portofelele de bani și a vă face frați/surori cu dracul.

   Problema acestor pagini e majoră, penală ... aceste pagini folosesc fotografii false, denumiri fictive și descrieri prin care pot înșela doar oamenii, care din păcate, nu au nimic în comun cu invățătura Bisericii.

   După ce pagina falsă „Preotul binefăcător Dumitru mihai” și-a schimbat denumirea în „Slujitorul Dumnezeului” (ATENȚIE, slujitorul lui Dumnezeu niciodată nu se ocupa cu vrajitorii, cu lucrul dracului), acum a mai apărut pagina falsă Ivan Emil, cu aceleași poze folosite abuziv ale ierarhului grec Hierotheos Vlachos, aici puteți găsi mai multe detalii despre el.

   Pe site-ul Doxologia, site-ul Mitropoliei Moldovei și a Bucovinei, aflăm despre subiectul „deschiderii carții sfinte” următoarele: „De unii ca aceștia să te ferești. „Deschiderea cărții” este un „ritual” vecin cu vrăjitoria și ghicitul iar Biserica nu a încurajat niciodată folosirea Sfintei Scripturi pentru „decriptarea” unor mesaje divine, în sensul ghicirii viitorului. Cuvântul Sfintei Scripturi are un alt rost!” Recomandându-vă mai departe articolul de pe același site, Deschiderea cărții - vrăjitorie deghizată în sfințenie, unde Părintele Arsenie Papacioc ne vorbește despre această mare erezie.

   Ce e de făcut? Raportați paginile false și haideți să distribuim acest articol pentru a afla cât mai multă lume despre aceste escrocherii.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe