13 Mai 21

„Eroina cu păr albastru”

„Povestește un băiat într-o postarr cum a asistat la o scenă în care o femeie a fost lovită de o mașină "toți din jur erau inmarmuriti" însă o fată cu par albastru a sărit, a imobilizat capul victimei si a tinut-o de vorbă până a venit primul echipaj SMURD.
Postarea e un fel de elogiu la adresa fetei cu par albastru care inițial a fost privită cu reticență din cauza culorii părului, dar care apoi s-a dovedit că e o persoană de toată stima și care a reușit să salveze o viață. 
Fata asta e o eroină, da. E eroină într-o țară în care toți suntem "inmarmuriti", toți întoarcem privirea în cealaltă parte cand e vreun conflict, cand toți mergem pe principiul "Nu e treaba mea" sau cand toți realizam că treaba noastră e mai importantă decât necazul cuiva si nu putem opri.
Unde am gresit ca nație de am rămas  fără suflet?” - a scris jurnalistul Paul Gabriel Andrei (sursă captură foto) pe un site social.

Cam despre asta este vorba, noi judecăm, nu iubim, atacăm, nu gândim, ne călcăm în picioare unii pe alții doar pentru simplul fapt că cel de lângă noi arată altfel, ne uităm urât unul la altul pentru că cei de lângă noi nu sunt ca noi ... „Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiţi unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii.” - a spus Mântuitorul lumii, Iisus Hristos!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe