16 Ianuarie 21

Era de așteptat ca media aservită democraților să se grăbească să-l considere pe Biden câștigător.

   Era de așteptat ca media aservită democraților  să se grăbească să-l considere pe Biden câștigător. Au oferit Americanilor sondaje greșite tocmai pentru că pregăteau această uriașă fraudă. Iar acum încearcă să-l discrediteze spunând, că nu știe să piardă, că vezi domne se leagă cu lanțurile de scaunul de la Casa Albă. 
   Ieri i-au cenzurat un discurs în timp ce vorbea despre fraudarea alegerilor. Asta în timp ce Twitter și Facebook mai au puțin și probabil îi închid conturile. Vă dați seama, Trump fiind președintele Americii și teoretic cel mai puternic om de pe planetă, are parte  de o asemena cenzură. Doar că asta s-a întâmplat tot mandatul lui, l-au haituit, cenzurat, provocat, atacat și hulit în toți cei 4 ani de mandat. Democrații știau foarte bine că singurul mod prin care-l pot dărâma de acolo erau alegerile prin corespondență. Iar pendemia asta a fost pretextul perfect. 
   Am spus în toată perioada asta că unul din motivele pentru care au generat acest covid a fost să-i distrugă economia. A spus-o și el în nenumarate rânduri, doar că Faucci era și el parte din acest puzzle. Și momentan pare că l-au făcut. Și au pornit tot aparatul de propagandă ca și acum să-l discrediteze. Dar vă garantez că nu o să cedeze. Are în spate o țară care-l dorește președinte și va lupta pentru ei. Sunt absolut convins că știau că vor frauda. Și dacă spune că are aceste probe sunt convins că ele există real. Abia acum începe distracția. Omul ăsta a stat 4 ani în bătaia puștii cu cel mai oribil sistem care a condus și dorește să conducă lumea. O să meargă până la capăt.
 
Remi Manoliu via pagina Gândesc, sunt român
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe