17 Ianuarie 21

Eparhiile Bisericii Ortodoxe Române au primit „informațiile oficiale” trimise de către STAT cu privire la SARS-Cov-2

   „Cancelaria Sfântului Sinod a transmis vineri către toate eparhiile din țară broșura informativă Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură, oferită Bisericii Ortodoxe Române prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte, la sugestia Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, Președintele Comitetului național pentru coordonarea activităților de vaccinare împotriva SARS-Cov-2.

   „Patriarhia Română salută vestea bună a apariției vaccinului care ar putea diminua și stopa actuala pandemie, însă Biserica nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical”, a transmis într-un comunicat recent Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

   „În legătură cu «caracterul sigur al actului de vaccinare», cei care au autoritatea profesională și morală să recomande un vaccin absolut nou şi descoperit recent sunt exclusiv specialiștii din domeniul medical respectiv.”

   „Pentru succesul campaniei de vaccinare anti-Covid 19, este necesară informarea corectă a populației cu privire la unele aspecte, precum caracterul voluntar, gratuit și sigur al actului de vaccinare, a faptului că acesta este un drept, și nu o obligație”, se mai precizează în comunicat.” - se arată într-un articol basilica.ro 

   În ceea ce privește vaccinul folosit în România, vaccinul anti-covid Pfizer, într-un articol publicat de noi prin intermediul jurnalistului Cornelius Florin, am atras atenția de faptul că toate persoanele care se vaccinează ACUM, până la doi ani de la găsirea acestui vaccin, intră într-o fază 3 a dezvoltării și autorizării unui vaccin conform datelor oficiale ale producătorului, plus că asta reiese și din broșura mai jos menționată trimisă Bisericii din partea Secretariatului de Stat pentru Culte.

   „Dacă ai intra pe site-ul Pfizer ai punctul 6 unde singuri se dau de gol "Vom urmări participanții la studiul nostru clinic de fază 3 pentru următorii doi ani după a doua doză, pentru a documenta eficacitatea pe termen lung și siguranța vaccinului.". Adică cu alte cuvinte și ei au dubii în ceea ce privește siguranța vaccinului pe termen lung. Dar așa cum spuneam, fiecare este liber să facă ce vrea și ce dorește.” - a scris jurnalistul Cornelius Florin într-un articol pentru deinteres.ro

   Broșura clarifică în 18 pagini aspecte medicale legate de vaccinarea împotriva noului coronavirus.

   Descarcă broșura de aici
.

Citește și:

3 scenarii pandemice cu Covid-19, care este adevărul?
Virusul efectului de turmă și vaccinul răutății. 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe