23 Ianuarie 22

eMAG denigrează comunitatea ortodoxă

„Mi-a fost înmânată acum hotărârea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii în urma sesizării mele din octombrie 2020 în care spuneam că eMAG denigrează comunitatea ortodoxa printr-o postare de atunci.
"Am vrut să arătăm cine își dorește cel mai mult victoria diseară, așa că am dus secretul lui Tata Puiu la urmatorul nivel si ne-am luat 2.358 de icoane, ca să fie. Hai România!" a sunat postarea.
Eu am venit atunci cu o serie de argumente prin care încercam să arat că postarea s-a dovedit un prilej pentru multi de a ironiza si a lua în bășcălie o comunitate importantă din România.
 

Sunt 16 pagini in care CNCD îmi explică cum e cu libertatea de expresie, egalitatea in drepturi sau libertatea de conștiință, ce spun tribunalele europene si cele din România și că nu a fost nimic deranjant sau discriminatoriu. Sincer, nici nu mă așteptăm să primesc alt raspuns, poate chiar nu doream, deoarece așa cum știți sunt si eu, cât pot, un luptător pentru libertatea de expresie. Ei au motivat că era o postare ironică, iar această "armă" o folosesc si eu destul de des. Bineînțeles, că îmi iese rar, dar incerc.
Ce am dorit si cred că am realizat e că poate compania Dante International S.A. va fi mai atentă pe viitor in formularea postarilor. Pentru că în acest an și câteva luni, Emag a trebuit să se apere, a pus un avocat la treabă și a incercat să explice. Eu cred că misiunea a fost îndeplinită. Iar eu rămân în continuare abonat Genius.
Si mulțumesc si Consiliului că până la urmă a dat un răspuns. Fiți sănătoși!” - a scris jurnalistul Paul Gabriel Andrei (text & foto) pe un site social.

Foto eMag: idevice.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe