03 Octombrie 22

Elveția: „Vecinul tău își încălzește apartamentul peste 19 grade? Te rugăm să ne informezi”

De puțin timp a apărut în presă și pe rețelele sociale un afiș care îndeamnă cetățenii din Elveția să-și „toarne” vecinii și cunoscuții care ar avea în case mai mult de 19 grade, pentru că de ce nu?! Acest afiș parcă a călătorit în timp, parcă este unul din perioada nazistă sau comunistă de tristă amintire.
Se pare că oficialitățile din Elveția au făcut o anchetă și au dezmințit faptul că acesta ar proveni din partea statului elvețian. Dați-mi voie să nu îi cred, dați-mi voie să cred că aceasta a fost doar o încercare de manipulare dimpreună cu sloganul „slava Ucraina”, pentru că da, Europa, lumea întreagă trebuie să moară, după capul neo-marxiștilor progresiști, sub bombele atomice ale nebunilor.

„Elveția, o țara cu un securism crâncen, își amenința locuitorii ca ar putea face pușcărie dacă au mai cald de 19 grade in casa și le zice ca ar putea fi interzise caloriferele electrice. Acolo in țara aia e un frig crâncen începând cu Octombrie când începe sa cam înghețe tot. Globalismul apasă pe acceleratie intr-una dintre țările cu cel mai înalt standard de viața din lume pentru a lua pulsul și a vedea cum anume reacționează populația.
In alta ordine de idei e bine sa aveți in vedere ca amenințările statului elvețian cu pușcăria sunt posibile datorită digitalizării. Aia știu in orice moment cine ce are prin casa deci e simplu sa fie luați ca din pala cei care nu respecta aceste abominatii.
De asta va ziceam zilele trecute ca sunt de încurajat corupția, furtul și incompetenta din România. Faptul ca se fura toți banii înainte de a se pune pe picioare orice fel de sistem nu poate fi decât in avantajul nostru ca indivizi. Vreți Internetul obiectelor? Vreți 5G? Atunci uitați-va la elvețieni cum ar putea sa facă pușcărie pentru un calorifer pus in priza.
Nu in ultimul rând este de remarcat atacul globalistilor asupra civilizației și dorința lor de a face praf absolut orice forma de civilizatie și a ne întoarce înapoi in peștera. Elveția de când se știe a avut un statut aparte și s-a ferit de orice nenorocire prin neutralitatea data de statutul de pusculita și de fief al bogatilor, aia și infrastructura o au cu 100 de ani înaintea a orice exista și proiectata sa facă fata unei invazii străine prin închiderea imediata a tunelelor și tuturor cailor de acces.
Dacă și in epicentrul civilizației globalistii au băgat ghearele nu e a buna deloc.” - o reacție actuală a crizei induse publicată pe un site social.

Acum, înaintea venirii iernii, suntem în pragul de a fi manipulați cu privire la aceasta nenorocită criză indusă de bogații lumii, prin astfel de afișe consider că se alege cea mai bună manipulare emoțională cu privire la lipsa energiei și cu privire la războiul din Ucraina. Vom mai apărea astfel de îndemnuri ... o „doamnă” a Europei „democrate” ne îndemna acum câteva zile să facem baie câte doi pentru a economisi energia, apa....pe bune? Mai mulți proști decât oameni!

P.S. Am uitat să subliniez că pe afișul cu pricina se anunță și o recompensă pentru cei care colaborează ... „Recompensă 200 de franci.”


Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe