02 Decembrie 21

El nu a pretins niciodată că face caritate, pur și simplu o face ca o chestiune de principii morale

A fost abandonat de tatăl său la 3 ani și a crescut cu 3 tați vitregi diferiți. El este dislexic. Visul său de a deveni jucător de hochei a fost spulberat de un accident grav. Fiica sa a murit la naștere. Soția sa a murit într-un accident de mașină. Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit de o supradoză. Sora lui are leucemie.
 Și cu tot ce s-a întâmplat, Keanu Reeves nu pierde niciodată ocazia de a ajuta oamenii care au nevoie. Când filma filmul „Casa lacului”, a auzit conversația a doi asistenți de costume. Unul s-a plâns că și-ar pierde casa dacă nu ar plăti 20.000 de dolari și în aceeași zi Keanu a depus suma necesară în contul bancar al femeii. De asemenea, a donat sume stratosferice spitalelor.
 În 2010, de ziua lui, Keanu a intrat într-o brutărie și a cumpărat o brioșă cu o singură lumânare, a mâncat-o în fața brutăriei și a oferit cafea oamenilor care s-au oprit să vorbească cu el.
 După ce a câștigat sume astronomice pentru trilogia Matrix, actorul a donat peste 50 de milioane de dolari personalului care se ocupa de costume și efecte speciale - adevărații eroi ai trilogiei, așa cum îi numea el.
 De asemenea, a dat câte un Harley-Davidson fiecăruia dintre dublurile cascadorilor. O cheltuială totală de câteva milioane de dolari. Și pentru multe filme de succes, el a renunțat chiar la 90% din salariu pentru a permite producției să angajeze alte vedete.
 În 1997, unii paparazzi l-au găsit mergând într-o dimineață în compania unui om fără adăpost din Los Angeles, ascultându-l și împărtășindu-și viața pentru câteva ore.
 Majoritatea vedetelor, atunci când fac un gest caritabil, o declară presei. El nu a pretins niciodată că face caritate, pur și simplu o face ca o chestiune de principii morale și nu pentru a arăta bine în ochii altora.
 Acest om ar putea cumpăra totul și, în schimb, în ​​fiecare zi se ridică și alege un lucru care nu poate fi cumpărat: Să fii o persoană bună. / Sus Inima
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe