27 Mai 22

„EFORTURILE DE PACE”, O IPOCRIZIE: „Rusia trebuie învinsă până la ultimul ucrainean.”

„Cu alte cuvinte, Rusia trebuie învinsă până la ultimul ucrainean. Ce loaze birocratice conduc Europa!
UE „trebuie” să înarmeze Ucraina pentru a pune capăt conflictului – dar „nu oricum” - spune Borell (foto).
Șeful Uniunii Europene, Josep Borrell, a declarat miercuri că este necesar ca blocul comunitar să continue furnizarea de arme Ucrainei pentru a exercita presiuni asupra Kremlinului, astfel încât conflictul cu Rusia să nu se termine cu înfrângerea Kievului.
„Trebuie să continuăm să susținem Ucraina. Prin urmare, trebuie să continuăm să înarmăm Ucraina și să oferim și mai mult sprijin. Vrem să dăm mai multe arme. Aceasta este ceea ce așteaptă ucrainenii de la noi și asta facem și trebuie să facem și mai mult și mai repede", a declarat Borrell, vorbind în Parlamentul European.
Borrell a menționat, de asemenea, că UE a furnizat deja Ucrainei arme în valoare de 1 miliarde EUR.” - a scris Mircea Voiculescu pe un site social.

Am și eu câteva întrebări, deci cum, trebuie să alimentăm un război cu armament de ultimă generație pentru a face pace? E ca și cum aș pune fân pe foc în speranța că focul se va stinge ... halucinant! Credeam că pacea se face altfel, la istorie am învățat alte lucruri în școală despre pace!

Rețineți aceste cuvinte, zici că sunt cuvintele lui Biden: „Rusia trebuie învinsă până la ultimul ucrainean.”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe