19 Ianuarie 22

Ecuația şantajului psihologic.

Când l-am văzut pe parazitul acela, şeful Băncii Reifeissen protestând la Bucureşti împotriva "corupției din România", alături de werner, ímbrăcat în geacă roşie, am înțeles că majoritatea investitorilor străini veniți în România sunt de fapt "agenți ai schimbării", paraziți infestând "organismul-gazdă", infestându-i mintea şi inima, forțându-i comportamentul şi manipulându-l în fel şi chip, doar pentru a se hrăni cu resursele sale. Vi-l amintiți pe austriacul acela bogău ce nu mai putea de grija românilor?
Vă amintiți pozele pe care le-am surprins la acele demonstrații cu oameni care dansau pe ritmuri exotice, tineri care numai români nu erau, unii dintre ei aratand clar a nord -europeni, austrieci, francezi, canadieni si cetățeni de culoare. Va amintiti ca in acea perioada crescuse brusc numarul turistilor veniti in Romania si ca pe acei tineri in Piata Victoriei nu-i auzeai vorbind? Majoritatea fusesera adusi tocmai pentru a produce ceea ce, in psihologie sociala, se numeste numeste "schimbare de paradigmă" (paradigm shift).
Atunci, agentii satanei actionau in sensul revoltei populare. Aparuti de nicaieri si dansand pe ritmuri exotice la Bucuresti, atrăgând mii de tineri români în înşelare.
Acum.... acum, aceiasi agenti s-au reactivat. Doar ca nu in sensul revoltei populare, ci in sensul celui mai abject şantaj.
De azi, am intrat în etapa şantajului, în acest război psihologic, purtat de slugile globaliste impotriva poporului român:
Schema lor este asta:
Facturile foarte mari vor speria oamenii.
Angajatorul amenință ca te da afara daca nu te vaccinezi.
De frică şi de groaza că rămâne fără muncă şi că i se va tăia gazul si că va fi executat silit, omul se duce sa se vaccineze. Frica... totul prin frică şi groază.
Pe de alta parte, frigul oricum va veni. Sistemul imunitar al celor vaccinati, stresati, infricosati si torturati psihic, va sucomba... omicron si alte tulpini vor face ravagii printre ei. Vai de capul lor!
Ceea ce vedem este un şantaj criminal, facut impotriva poporului român de catre slujile satanei care conduc România.

Sursă: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe