30 Noiembrie 21

Redacția „Recorder” a declarat că se simte obligată să recunoască că A GREȘIT și pentru asta ÎȘI CERE SCUZE

Site-ul „Recorder” este un vechi „prieten” al Bisericii Ortodoxe Române, echipa „Recorder” este foarte aproape de Patriarhie din moment ce constant fabrică articole care să lovească în credința și Biserica acestui neam năpăstuit și încolțit din toate părțile.
Ieri, redacția „Recorder” (captură foto) a ținut să publice un articol numit „Catedrala. Ce am greșit și ce rămâne valabil” în care își cere scuze și nu prea, pentru dezinformările din articolul „Catedrala prăduirii neamului” ... acest articol fiind promovat ca un articol edificator la ce s-a „greșit”, ceea ce este fals din start, ar fii trebuit să fie un articol despre cum aceștia au indus în eroare mii, poate milioane de oameni cu un material fals, denigrator și profund instigator contra credinței Ortodoxe și celui mai mare proiect al românilor pentru români.
Jurnalistul Paul Andrei scrie într-o postare pe un site social că „redacția Recorder și-a menținut poziția inițială băgând capul în pământ foarte adânc mulțumită de sutele de mii de vizualizări”, și așa este. Redacția „Recorder” nu a făcut altceva decât să profite de răul creat și ura creată contra Catedralei Naționale, venind după zile de ură cu un articol în care să demonstreze printre rânduri cât de rău direcționați sunt contra Bisericii, cât de neprofesioniști sunt și cât de aroganți sunt chiar și atunci când atacă nejustificat Biserica.

„După ce s-a facut vâlvă si tot desteptii de pe internet au tunat si fulgerat împotriva bisericii, iată că lucrurile nu stau așa.
"Din erori de documentare am umflat un pic prețurile la materiale, plus numărul lor". Cam asta e ideea ultimului articol Recorder. Totul după ce două firme care au lucrat la Catedrala au iesit public cu precizări că detaliile din articol sunt greșite. Articolul in comentarii.
Probabil perspectiva unor procese și multele critici venite chiar si din partea unora recunoscuți anti biserică, băieții au zis cumva să își spele din păcate.
Cum s-or simți toți deștepții de pe net care au dat share "anchetei de 8 luni"? Probabil că unii au fugit deja repede să șteargă share-ul să nu mai râdă lumea de ei.
 Băi, băieți, v-ati grăbit să ieșiți cu materialul si iată ce a ieșit. Dacă mai aveți astfel de ponturi stați 2-3 ani până sunteți siguri.
Deci Recorder i-a facut Bisericii Ortodoxe Române cel mai mare favor posibil. A crescut increderea oamenilor in institutie și pe unii i-a motivat chiar să doneze alti bani. La mai mare!” - a scris jurnalistul Paul Andrei.

Date care demonstrează că RECORDER a indus în eroare prin date false:

- Acoperișul Catedralei Naționale
- Sistemele de prindere
- Replică: Precizări despre lucrările de piatră realizate la Catedrala Națională
- Patriarhia Română primește donații cu destinație foarte precisă
- Replică: Aliajul din care este făcut acoperișul Catedralei Naționale nu conține aur
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe