30 Martie 23

Ecaterina Dima: „Ați avut încredere că o să mă fac bine, vă mulțumesc!”

„Pentru toți cei care ați fost în ultimele luni alături de noi, pentru cei care ați plâns alături de noi, care ne-ați sprijinit în toate felurile, pentru dumneavoastră toți am acum un mesaj. Iată mesajul!” a transmis părintele Nicolae Dima din clinica de recuperare, unde o însoțește pe Ecaterina.

Mesajul a fost transmis chiar de Ecaterina care a mulțumit: „Vă mulțumesc tuturor celor care ați că o să mă fac bine!”

Părintele Dima a continuat , vorbind despe situația din prezent: „Ea este noua Ecaterina, zic noua Ecaterina pentru că Ecaterina este ca și cum s-ar fi născut a doua oară! Și nu zic aceasta așa, la întâmplare… Am stat împreună cu Cătălina, soția mea, și ne-am gândit: e clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol! A făcut cu Ecaterina un miracol, a născut-o din nou, i-a dat o nouă viață și pe noi ne-a pus în fața acestui fapt cu care trebuie să trăim de acum înainte. Cum va arăta viața Ecaterinei de acum înainte? Dumnezeu știe, în mâna Lui suntem! Și avem încredere în El, cum am avut și până acum și cum avem încredere în fiecre zi.

În fiecare zi, dimineața, ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem : Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Doamne, pentru miracolul pe care ni-l pui în față!

Cum este Ecaterina, ne-ați întrebat mulți: Ecaterina este bine și are mult bine în față. Adică mai are foarte mult de parcurs , de recuperat , la partea de mobilitate, la partea de memorie de scurtă durată, pentru că acolo sunt niște forme de autoprotecție a creierului care preferă să uite niște lucruri ce sunt dureroase din trecutul care tocmai s-a încheiat, din trecutul apropiat.

Articolul complet pe: avereabisericii.ro

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe