02 Martie 21

E imună?

   E un an împlinit de acum, de când nu mai suntem liberi, dar există o femeie care de un an de zile ne demontrează că nu-i aşa precum vor cei care ne conduc să credem. 
   Eu mă întreb, dacă de un an suntem mereu bombardaţi prin toate metodele posibile că e în circulaţie un virus "mortal", cum e posibil ca această femeie pe nume Diana Iovanovici Şoşoacă,  umblând peste tot în ţară printre oameni FĂRĂ MASCĂ, şi nu s-a infectat cu "virusul ucigaş"?!  Cum e posibil?
   De ce nu se atinge de ea? 
   Nu putem spune că a păstrat distanţa,  că există atâtea dovezi că întotdeauna ea e în mijlocul oamenilor,  şi totuşi nu se vede să fie infectată!
   Cum e posibil?
   Ori e vaccinată? Ori virusul nu-i mortal cum ni se spune! Ori această femeie este imună.
   Oare chiar suntem orbi de tot? Oare nu vedem cum cei care fac şcoală să vorbească "frumos", cu cuvinte alese unde ne-au adus? Oare nu vedem că cuvintele lor sunt săgeţi?
   Chiar ni-au sedat de tot?! O singură femeie împotriva tuturor.  Este drept că face gălăgie,  dar ce poate face? Doar gălăgie se poate face, poate poate se trezesc şi alte voci, care, iar putea sta alături,  şi mai multe voci la un loc sunt o forţă. 
   Dar noi ce facem? Ne debarasăm de ea, spunând că-i "nebună"! Păi astăzi trebuie să fii nebun să mai mărturiseşti adevarul! Toţi vor să-şi scape pielea lor, dar pe individual, nu de obşte.
 
Text: Iulian Mazilu
Taguri: imună?
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe