23 Ianuarie 22

Durerea unui părinte!

Dragi prieteni, acum în prag de sărbători, am avut neplăcerea să ascult mai multe emisiuni televizare la posturile digi 24 și antena 3 în care apare pe post de mare specialistă în pandemii, fiica mea, Laura Ghibu. Este o postare pe care o fac cu inima plină de durere.
De la bun început trebuie să va spun că ea este exponentul partidului USR, un partid antiromânesc, anti familie tradițională, pro LGBT, anti credință și anti patriotism, care urmărește introducerea de măsuri fasciste și instaurarea dictaturii globaliste. Este prietenă cu mulți dintre actualii lideri ai USR, inclusiv cu Dacian Cioloș, și le face jocul!
Cu toate că este medic stomatolog, a ajuns să fie considerată în România, de posturile guvernamentale, un specialist în pandemii doar pentru că susține politica guvernamentală. Nu știu dacă primește sau nu bani pentru asta dar o face cu o agresivitate ieșită din comun.
În aparițiile ei a reușit să jignească poporul român făcându-l prost și incult pentru că nu se vaccinează, și a cerut ca să se folosească forța împotiva lui pentru că nu ar ști decât de bici.
În discuția cu Dana Budeanu și Cristian Terheș, i-a insultat cu nerușinare făcându-i, în repetate rânduri, mincinoși și proști. La insultele ei, Dana Budeanuna a răspuns cu respect, i-a cerut date concrete, iar “specialista” a vorbit peste ea și a mințit cu nerușinare, iar când i-a cerut să spună trei specialiști de care trebuie să ascultăm, nu a reușit să spune decât de Tegnell, epidemiologul suedez care, cu o nesimțite incredibilă, ș-a schimbat poziția în favoarea vaccinării și măștii după ce anul trecut a dovedit cu studii științifice că masca îmbolnăvește iar vaccinarea în plină pandemie este o greșeală!
Doamnă Dana Budeanu si domnule Cristian Terheș, vă respect pentru poziția pe care o aveți, vă susțin și îmi cer scuze pentru jignirile pe care a trebuit să le suportați, în public, de la fiica mea.
Apoi a mințit când a susținut că pașaportul de vaccinare este cerut la angajare în Suedia. El nu este folosit în Suedia, sunt doar discuții din cauză că socialiștii și comuniștii vor să fie impusă masca, vaccinarea obligatorie și pașaportul verde, ca să ne aliniem la cerințelor EU (dacă cineva îl cere este ilegal). Asta în condițiile în care în Suedia pandemia este încheiata din iunie și este ținută în viață de minciunile guvernamentale bazare pe testarea în școli cu teste irelevante.
Eu particip la manifestații din Stockholm tocmai ca să nu se ajungă la impunerea certificatului verde și la vaccinarea obligatorie, inclusiv a copiilor.
Cu o incredibilă obrăznicie a negat evidența spunând că masca și vaccinarea au un efect benefic, fără a da niciun studiu sau exemplu, când în toate țările cu vaccinare peste 75% sunt recorduri de infecții și decese.
Este inimaginabilă și poziția ei față de imunitatea naturală, dovedind lipsă de pregătire și rea credință!
Deci, vă rog să nu o mai băgați în seamă, în mod conștient induce panică și vă manipulează în favoarea vaccinării forțate și a pașaportului verde, acțiuni impuse de globaliștii reprezentați de USR.
Eu îmi cer scuze pentru acțiunile ei, de care nu sunt răspunzător, și pe care am încercat, dar nu am reușit, să le stopez. Sper să înțeleagă singură înainte de a fi prea târziu.
Vă doresc sărbători fericite!

Textul aparține, conform jurnalistului Paul Andrei (sursă), domnului Emil Stefan Ghibu, tată. Postarea între timp a fost ștearsă sau a fost raportată ...

Foto credit: celmaibuntata.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe