19 Aprilie 21

După Colectiv, nici Patriarhul Daniel (nevinovat fiind) n-a scăpat de furia și de înjurăturile mulțimii.

   „Oare vom vedea aceeași mulțime cerând demisia unora mai responsabili moral de Matei Balș decât ar fi putut fi vreodată PF Daniel de Colectiv?
   Oare guvernul plagiatorului Ponta era mai responsabil pentru oamenii arși într-un club privat, din vina unui patron cretin care a organizat un foc de artificii într-un spațiu închis inflamabil, decât pentru e guvernul actual pentru oamenii arși într-un spital de stat, din vina unui sistem delabrat și corupt? 
   Nu spun că Vlad Voiculescu e vinovat de incendiul de la Matei Balș. Dar e cu siguranță mai responsabil moral de asta decât PF Daniel de Colectiv.
   Nu cu Vlad Voiculescu e răfuiala mea, iar împotriva lui Ponta am ieșit și eu în stradă de zeci de ori, din 2012 până în zilele de după Colectiv, și mă bucur că am scăpat de un asemenea ticălos. 
   Mă enervează însă la maximum ipocrizia asta pluseristă, rezistența selectivă, revolta canalizată, lucrăturile de imagine securiste etc. 
   Vreau să văd acum mitinguri enorme, zile întregi, ca după Colectiv. Vreau să văd revolta lui Prelipceanu, emoția de la ProTv, rezistența tinerilor frumoși și liberi. Vreau să le admir din nou frumusețea și libertatea. Vreau să-l văd pe Iohannis indignat, cerând să cadă capete. 
   Vreau să ne informeze guvernul și presa ce s-a întreprins de la incendiul de la Piatra Neamț până ieri, ca oamenii bolnavi să fie salvați, nu arși de vii în spitale.
   Vreau să văd că măcar indignarea, revolta și rezistența sunt autentice în țara asta, nu organizate de un sistem ticălos, ca tot restul.” - a scris Adrian Papahagi pe un site social.

 
Foto captură: Youtube.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe