27 Mai 22

Duminică, am vorbit ADEVĂRUL în Biserică și a început lumea să iasă bodrogănind a nemulțumire. Unii pleacă. Vor veni alții...

"Duminică, am vorbit ADEVĂRUL în Biserică și a început lumea să iasă bodrogănind a nemulțumire. Dar nu asta mă îngrijorează. Unii pleacă. Vor veni alții.
Dar tăcerea preotului la Sfânta Liturghie este tăcerea poporului în fața tiraniei antihriste. Lipsa de Mărturisire a preotului la sfârșitul slujbei de Duminică este lipsa de Mărturisire a poporului. Lașitatea catehetică a preotului în fața Altarului este lașitatea poporului.
Oameni buni, de unde să mai aibă poporul imboldul Adevărului, dacă preoții tac ori apără împărăția satanei și nu pun Cuvântul în inima oamenilor? Avem nevoie de preoți mărturisitori care să dea poporului, imboldul Adevărului,  nu prea mai sunt, se tem...". (Părintele le spusese oamenilor  printre altele, să nu-i apere pe antihriști, să nu apere împărăția satanei si să nu creada nimic din ceea ce arată televiziunile în legatura cu Ucraina, căci manipularea din timpul pandemiei se repeta acum. Orașul în care slujește este unul dintre cele mai snoabe si fudule orașe din România).

Îmi amintesc cu ce imbold și cu ce însuflețire plecam spre casă, de la Slujbele Duhovnicului nostru, cum se așezau toate in calea noastra și cum călcam peste toate scorpiile ieșite sa ne muste călcâiele.
Repet: din orice capcană diavolească, nu se poate ieși decât prin Mărturisirea Adevărului.
Sunt convins ca antihrist va fi înscaunat cu ajutorul teologilor influenceri.

Sursă: Facebook.com / Foto: ziaristionline.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe