04 Februarie 23

DREPTUL LA REPLICĂ

DREPT LA REPLICĂ urmare a postării articolului “Un preot i-a amenințat pe enoriași că nu-i mai pomenește fără bani. În plus, l-a confundat pe șeful cel mare: Papa, ăăă, ăsta, patriarhu' Ziare.com”
Părintele a expus o situație reală și anume faptul că mânăstirea se întreține din bunăvoința credincioșilor pelerini , părintele citește toate pomelnicele și nu condiționează sub nici o forma mai ales financiara pomenirile . Trebuie înțeles că exprimarea a fost una de dojană duhovniceasca și nu una de amenințare așa cum a fost expus în articol . Părintele a expus o realitate directă care face referire la faptul ca Mănăstirile se autogospodăresc și întrețin singure din bunăvoința credincioșilor iar pomelnicele sunt parte din acest sprijin dat Mănăstirii. Părintele Ieroschimonah David este bolnav și trece printr-o perioada grea de recuperare după nenumărate intervenții chirurgicale, de  aceea poate are anumite ezitări în abordare , în nici un caz acel “râgâit”așa cum a fost expus în articol nu este după o masa copioasa de sărbători . Părintele se roagă în regim de mezonoptică în zile de sărbătoare nicidecum  nu servește mese copioase mai ales că  regimul de Mănăstire este unul de post sever.

Articolul integral : ziare.com / Foto: Ieroschimonah David de la mănăstirea Sădinca - Sursă text: Pagina Mănăstirea Sădinca
 

Un scurtmetraj de comedie cu: factura la curent, cununa anului, fără bani-fără pomenire, salut în italiană și papa, mă rog, cum se numește domnul în alb. Participă ieroschimonahul David, Mănăstirea Sădinca. Predica este cea de 1 ianuarie 2023. Toată înregistrarea e aici: https://bit.ly/3Gsg7km (Fragmentul e după minutul 40.)

Posted by Octavian Coman on Thursday, January 5, 2023

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe