23 Ianuarie 22

Dragi Parinti, sa nu va lasati manipulati!

Chiar credeti ca este doar o mare coincidenta faptul ca, in acelasi timp, a aparut noua varianta Omicron, se incepe testarea in masa a copiiilor si au fost aprobate recent si au devenit disponibile vaccinurile pentru copiii de 5-12 ani? Mai ganditi-va putin.
Sunt semne evidente ca se pregateste fortarea injectarii copiilor de 5-12 ani din Romania cu serurile lor experimentale. Sa vedem cateva dintre semnele prevestitoare:
Mai intai, grijuliul nostru de Valeriu Gheorghita a comandat inca din luna Mai 1,2 milioane de doze din noul ser, special pentru grupa de varsta 5-12 ani, care se afla atunci doar in faza de dezvoltare, urmand sa fie testat si ulterior verificat si aprobat de catre FDA din SUA si EMA din UE.  Pentru ca Gheorghita STIA ca va fi aprobat.
Apoi, pe data de 4 noiembrie, expertii OMS ne-au avertizat, inainte de plecarea lor din Romania: "Mare atentie, trebuie sa ne asteptam sa apara o noua tulpina, foarte periculoasa pentru copii"...Asta, doar cu putin timp inainte sa apara noul Omicron...
Pe data de 25 Noiembrie, Agentia Europeana a Medicamentelor (EMA) a aprobat oficial folosirea noilor seruri pentru grupa 5-12 ani. Atunci cand Gheorghita a lansat in mai comanda de 1,2 milioane de doze, a programat sosirea acestora in Romania pentru inceputul lunii Decembrie, pentru ca el STIA inca din mai ca acesta va fi aprobat, si CAND va fi aprobat...
Cam in acelasi timp cu sosirea noilor vaccinuri, in Romania va incepe si testarea in masa a copiilor...Chiar in paralel cu raspandirea noii tulpini omicron. Desigur, totul e intamplator...Evident.
Ce ni se pregateste acum? Cel mai probabil, se va "dovedi stiintific" ca noua varianta omicron este mult mai agresiva la copii. Testarea in masa a copiilor va arata o rata tot mai mare de infectare in randul acestora. Presa, cumparata in totalitate de autoritati, va incepe propaganda agresiva pentru a aduce in prim plan zilnic noi si noi cazuri grave de copii infectati, spitale pline, eventual si decese in randul lor. Toti influencerii controlati de sistem se vor activa, la ordin, pentru a ii indemna, cu lacrimi in ochi, pe parinti sa fie "responsabili", si sa isi injecteze copiii, cat mai urgent posibil, pentru a-i "salva de virusul ucigas". Se va face totul pentru a se induce spaima, panica si teroarea in randul parintilor, si pentru a-i determina sa-si invinga reticenta intemeiata de a-si intepa copiii cu serurile experimentale...Dar, voi sa nu cedati!
Expertii OMS v-au avertizat inca de acum o luna. Si eu am avertizat pe fb, de acum cateva saptamani, ca asta va urma. Sa nu spuneti ca nu ati stiut dinainte. Pregatiti-va sa rezistati propagandei si incercarilor de manipulare. Si nu va lasati prostiti de minciunile lor!
Pentru autoritatile ticaloase si pentru presa mincinoasa, noi parintii trebuie sa avem un mesaj clar: NU VA CREDEM!

Text: Andrei Dinca / Foto credit: eprb.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe