24 Octombrie 20

Dr Adina Alberts: DE CE AR TREBUI SĂ VEDEM ASTA PE STRĂZILE URBEI NOASTRE?

   „În acest panou publicitar, Doamna Maria care este o vârstnică cu chip de bunicuță bună, ne anunță că este bisexuală și ne invită să accesăm un site. De pe acest site aflăm că acest panou publicitar este „finanțat prin Programul Right, Equality and Citizenship (REC) al Uniunii Europene” și că „anunță cu mândrie lansarea unei serii de videoclipuri testimoniale care povestesc viețile, temerile și așteptările privind viitorul persoanelor în vârstă LGBTI în toată Europa.”
   Dragii mei, nu vedeți aici un atac la firescul omenirii? Un atac la respectul pe care îl datorăm vârstnicilor, la educația pe care ar trebui să o oferim copiilor noștri?
   De ce nu dă UE bani pentru a-i ajuta pe cei mai sărmani bătrâni de pe tot continentul, bătrânii României?
   Nu e asta o bătaie de joc și o umilință?
   Dacă vă numărați printre cei mulți care nu pot ține pasul cu inițialele adăugate constant în curentul „LGBT”, acum a apărut și un „I”. Am aflat că înseamnă „intersexual”. Adică după modelul persoanei care a câștigat Eurovizionul în urmă cu 6 ani, Conchita. V-o mai amintiți?
*
Cum vă sună această asociere între vârstnicii României și adjective precum „lesbi”, „gay”, „intersexual”...? ” - scrie Dr Adina Alberts pe un site social.

   Treaba cam așa stă. În ultimele luni, sau chiar în ultimii 2 ani, mai exact de la Referendumul pentru o căsătorie normală, ONG-urile, asociațiile, site-urile și alte „organisme” pro-lgbtq+ luptă cu o agresivitate rar întâlnită pentru a acapara atenția publică și, mai ales, pentru a convinge opinia publică de faptul că ce vor ei nu este sexualizarea României, că nu vor educație sexuală în școli pentru a-și implementa ideologia sexuală ... ci că își doresc doar un „un drept”. Dreptul la libertate îl au la fel ca noi fix din momentul zămislirii ... problema e alta, agresivitatea cu care ne bagă nouă în ochi faptul că ei sunt „altfel”, cum ar fi că unii au cică „gen fluid” ... Anormalitatea aceasta, caci asta e părerea mea, nu poate naște decât anormalitate.
 
Foto credit: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe