09 Decembrie 22

DOVEDIT: IPS TEODOSIE NU A COLABORAT CU SECURITATEA

Sunt oameni care nu își pot vedea de treaba lor. De-a lungul timpului mi s-a întâmplat să am probleme din cauza micii mele credințe. Unii oameni mă văd diferită, habotnică, nebună sau pe altă planetă. Și aici nu mă refer la cei de pe facebook, nu mă afectează deloc comentariile internauților oricât de pline de ură ar fi. Nu mă ating.  
Însă am avut ceva discuții la diferite cursuri și facultate vis-a-vis de IPS Teodosie. Chiar mi s-a spus cândva că îmi strică imaginea susținerea asta publica față de dânsul. Asta o spun oamenii care habar nu au ce imagine aveam eu înainte de a merge la biserică. În fine. Până la urmă nu ar trebui să fie treaba nimănui ce credințe am eu sau pe cine susțin eu.
Însă discuția se încheia mereu la “e securist, cum poți să susții un securist?!”
Greșeala mea a fost că nu m-am interesat de subiectul acesta. Și eu chiar credeam, pe asta chiar o credeam, însă credeam ca a fost o greșeala a dânsului.
Iată că azi am sunat, m-am interesat, am citit și NU este așa deloc.
Există două decizii de NECOLABORARE cu securitatea eliberate legal de CNSAS. ( foto )
Cât despre hârtia aia de nimic care umblă prin presă mult mai intens decât aceste două decizii de necolaborare: "Subsemnatul Petrescu Macedon, fiul lui Procopie și al Elisabetei, născut la 12 decembrie 1955 în localitatea Vatra-Dornei, județul Suceava, mă angajez să nu divulg față de nimeni faptul că am fost de acord cu organele de Securitate privind colaborarea cu acestea în problemele de interes major ale statului nostru."
Este o declarație interesantă, dar cu subînțeles :  “ “în problemele de interes major ale statului nostru”!
Singurul motiv pentru care IPS Teodosie  a declarat asta a fost pentru ca dorea să plece in Anglia, însă pentru că a dat o declarație cu două înțelesuri nici măcar nu i-au dat voie să plece. Și-au dat seama oamenii că nu va colabora nimic. ( A plecat tocmai după 89 în Anglia. )
Deci, IPS Teodosie NU a colaborat cu securitatea.  Negru pe alb.

DOVEZI FOTO (CLIC AICI)

Autor: Jurnalista Natalia Paun, Facebook.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe