27 Mai 22

Două titluri: Imaginea unui om nu se pătează cu cerneală. - Vrednicia unui Ierarh nu e dată de jandarmi şi de poliție.

Într-o importantă zi națională, în zi de sărbătoare, două simboluri au fost atacate: singura speranță politică a României şi singurul Ierarh care s-a opus fățiş manipulării sataniste instrumentate de clica trădătoare care a capturat statul român.
Un securist şi-o securista, doi acoperiți, primesc misiunea de a-l ataca pe George Simion, la Iaşi, cu cerneală. În acelaşi timp, fața plină de cerneală a lui George Simion este pusă, pe "sticlă", în contrast cu imaginea lui werner, îmbrăcat impecabil, vorbind de la pupitrul trădării şi nimicniciei sale, înconjurat de şacalii şi hienele penelisto-werniste. Securiştii speră că acest contrast va aduce un plus de imagine lui werner pe structura mitică a "disciplinei germane". O făcătură de inginerie socială şi de influențare a opiniei publice.
Ceea ce nu ştiu securiştii, este că gestul lor trădător mă determină cu atât mai mult sa-l votez pe Simion, sa votez cu AUR si sa ma dezic public de ticalosii lui Werner, ai lui Cioloş si ai lui Ciolacu.
La Constanța, torționarii stau pe urmele lui ÎPS TEODOSIE, să-l oprească de la Slujire. Se pun împotriva Lui Dumnezeu. L-au amendat de trei ori într-o singură zi si probabil că-l vor şi aresta, pentru zădărnicirea bolilor.
Nu pot să nu observ disperarea antiriştilor, nu pot sa nu observ ca, desi multi spun ca pandemia e pe sfârşite, masca rămâne  vaccinarea merge inainte, propaganda transumanista continua.
Polițiştii şi jandarmii ar trebui să înțeleagă un singur lucru: pandemia va trece, poate nu anul acesta, poate nu lunile urmatoare, dar cumva va trece...  Românii vor ieşi masiv la vot si AUR va prelua conducerea țărişoarei noastre. Nici un om normal la cap nu mai poate vota cu actualele partide. Patrioții vor forma Parlamentul. Roata lumii se roteşte, că de asta e roată... Si rugati-va sa fie asa... rugati-va sa fie o predare pasnica a puterii... caci, daca va fi revolutie, daca va fi violență şi revoltă populară, noi crestinii ortodocşi ne vom ruga pentru voi, dar rugăciunile noastre nu stiu daca vor fi de ajuns... mi-e teama ca veti fi sfâşiați de poporul mânios şi disperat de toată tradarea voastra, torționarilor! Ganditi-va ce va asteapta, caci nici o tiranie nu dureaza la nesfarsit. Ganditi-va ca, cel puțin teoretic, viata va continua si dupa pandemie si ca va veti gasi față în față cu victimele voastre. Vai vouă!

Sursă: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe