23 Ianuarie 22

„Djokovic, un mincinos idiot! Ne spune rahaturi” - acestea sunt cuvintele pline de ură ale unor prezentatori TV pro-vacciniști din Australia

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a fost acuzat că și-a falsificat testul pozitiv de Covid-19 și a fost jignit de către doi prezentatori TV Australieni de la televiziunea Channel 7.

Prezentatorii TV nu au știut că sunt filmați, sau poate că au știut ... majoritatea site-urilor susțin că aceștia nu știau că sunt filmați.

„Oricum priveşti, Novak Djokovic este un mincinos cretin. Este regretabil că toată lumea a fost alături de el. Nici nu cred că a fost pozitiv la coronavirus. Nu cred că acel test e adevărat”, a spus Rebecca Maddern (prezentatoare TV la postul mai sus menționat) colegului ei, care credea că este o discuție „în spatele camerelor”.

Mai mult decât atât, Rebecca a fost completată de colegul ei de platou, Mike Amor: „Djokovic este un idiot. Ne spune rahaturi, scuze de rahat şi minciuni de rahat. Cred că o să scape cu totul”.

Pentru mai multe informații despre cazul jucătorului de tenis Novak Djokovic dați clic AICI.
 
Ura din partea celor vaccinați către cei nevaccinați o simt aproape zilnic, presiunea, jignirile, manipulările ce le trăiesc zilnic sunt de-a dreptul hilare. Politicul, interesele meschine se pare că au reușit să facă în lume ce nu a făcut dracul de ani de zile ... să ne rupă ca oameni, ca societate, ca viață socială.

Djokovic este vinovat că este sănătos și că dorește libertate, că dorește firescul să rămână firesc ...

Foto credit: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe