22 Septembrie 21

DISTRIBUIȚI ȘI AJUTAȚI-NE SĂ SALVĂM UN ÎNGER!

    Am primit un telefon în urmă cu câteva ore, de la o cunoștință de familie, doctor, care mi-a povestit drama prin care trece o familie din Fălticeni. Postez textul trimis de părinții micuței Daria - Maria :
     " Sunt Daria-Maria,o fetita de 2 ani si 4 luni vesela si vioaie pana acum 2 saptamani cand totul s a schimbat.Am fost diagnosticata cu o forma grava de leucemie(leucemie mieliblastica acuta tip 5b).Am o sansa sa ma fac bine la un spital din Italia."
    Am purtat o discuție cu tatăl acestui suflețel nevinovat, și cu toate că nu simțeam determinarea de a-și face publică suferința (lucru pe care vreau să-l menționez încă de la început), l-am încurajat să dea o șansă oamenilor de bine, care după putere le vor întinde o mână de ajutor. Așadar fraților la început de post, vă încurajez să nu întoarceți spatele acestei fetițe, care prea mult a fost încercată, alături de părinții săi. Vă rog, după putere, oricât de puțin, să întindem o fărâmă de speranță, pentru a nu lăsa greutatea acestei poveri să rămână doar pe umerii părinților și al Dariei - Maria! Vă mulțumesc și vă rog distribuiți povestea ei!
   Puteți dona în acest cont, unde titularul este tatăl Dariei!

Titular cont : Vacariu Constantin 
BT : CONT EURO : RO76BTRLEURCRT0256513501
BT: CONT RON: RO29BTRLRONCRT0256513501
BT: CONT LIRE : RO34BTRLGBPCRT0256513501

Părintele Alexandru Lungu, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe