27 Mai 22

Disparitia banilor fizici este sinonima cu disparitia libertatii

Credeti ca ar fi bine sa nu mai existe bani in numerar, iar statul sa aiba practic controlul total asupra banilor vostri digitali?

Printre multe alte scopuri, razboiul din Ucraina, are si rolul de diversiune majora, de a distrage atentia populatiei de la alte evenimente semnificative care se petrec in acelasi timp, si care vor avea consecinte majore asupra omenirii.
Sa luam doar cateva evenimente majore legate de domeniul financiar-bancar-monetar care s-au petrecut recent, si care, foarte probabil, ne vor afecta pe toti, mai devreme sau mai tarziu:

1) Ca majoritatea statelor lumii, si Rusia are rezerve nationale importante in dolari. Mai precis, Banca Centrala Rusa are circa 650 miliarde $, care insa au fost inghetate de SUA dupa inceperea razboiului. Acest fapt, fara precedent, a dat de gandit altor state care nu sunt tocmai in relatie de prietenie cu SUA, gen China, care se pare ca are rezerve de circa 3.000 de miliarde de dolari, care ar putea fi inghetate de SUA, in cazul unui conflict in Taiwan, de exemplu. Rusia a reactionat prin a declara ca de acum isi va converti si mentine rezervele monetare strategice in yuani (moneda chineza), ceea ce, in mod sigur vor face si multe alte state neoccidentale. Deja, mai multe tari arabe mari producatoare de petrol (printre care Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite) au inceput sa accepte yuanul ca moneda de schimb in tranzactii internationale, in locul dolarului. (vedeti link la articolul din comentarii)
Efectele acestor schimbari, care vor pune probabil capat unei erei unipolare, a dominatiei globale a dolarului, vor fi imense, si este posibil sa asistam chiar la o mare resetare a sistemului financiar global, precedata de o criza economico-financiara epica.
Desigur ca specialistii regimului Biden erau constienti de consecintele majore ale deciziilor SUA in plan financiar-bancar, si nu pot fi banuiti ca le-au luat din ignoranta sau prostie, ci urmarind exact aceste efecte, ca parte a unui plan la nivel global.
2) In Australia, o tara - teren de testare, unde in ultimii 2 ani diverse tipuri de experimente sociale sunt duse pana la extrem, se intampla un fenomen putin luat in seama in restul lumii: se inchid sute de sucursale ale bancilor si se inchid mii de bancomate, pe tot cuprinsul tarii. Se forteaza practic trecerea rapida si totala la tranzactiile bancare online ca singura varianta, digitalizarea totala a sistemului financiar-bancar si "tranzitia accelerata catre o societate fara bani in numerar". (Va recomand sa cititi articolul aparut in dailymail pe aceasta tema, pe care il pun ca link in comentarii.)
3) Acum vreo 2 zile, presedintele Zelenski a semnat o lege prin care legalizeaza in Ucraina utilizarea criptomomendelor si a bunurilor virtuale, sub pretextul nevoii de a primi ajutoare in timp de razboi si in forma de donatii in criptomonede. (Va invit sa cititi articolul de pe coindesk atasat in comentarii.)
4) In februarie, in timpul revoltei legitime si democratice a zecilor de mii de camionagii si luptatori pentru drepturi si libertate din Canada, guvernul neomarxist canadian, condus de marioneta globalista Trudeau, a luat o masura extrema impotriva tuturor protestatarilor: nu numai ca au inghetat si confiscat toate conturile si fondurile care colectau donatii pentru acestia, dar a dat o dispozitie prin care S-AU BLOCAT TOATE CONTURILE PRIVATE ALE PROTESTATARILOR. O masura fara precedent intr-un stat asa-zis de drept si democratic, care practic a taiat abuziv oamenilor accesul la proprii lor bani, calcand in picioare Constitutia si drepturile fundamentale ale omului, inclusiv dreptul la existenta...Iar asta se poate repeta oricand, odata precedentul creeat. (vedeti in comentarii link la un articol de pe BBC)
Punand cap la cap evenimentele de la punctele 1-4, si potentialele lor efecte pe termen scurt, mediu si lung, putem sa tragem concluzia ca exista o probabilitate crescuta ca se urmareste de fapt declansarea unei crize majore in domeniul economic, financiar si bancar, dupa care sa se poata impune digitalizarea totala a banilor si eliminarea banilor cash, intr-o prima etapa in lumea occidentala, si ulterior si in restul lumii.
Iar atunci cand oamenii nu vor mai detine bani in numerar, acestia fiind exclusiv digitali, vor exista automat si toate parghiile necesare pentru ca statul sa controleze practic toti banii nostri, iar la nevoie sa ne taie accesul la ei, daca nu suntem obedienti fata de regulile lor (vezi cazul camionagiilor canadieni)...
Practic, digitalizarea totala a banilor si eliminarea banilor in numerar care se pregateste reprezinta cea mai eficienta forma de control total al populatiei. Iar pandemia si razboiul sunt doar doua etape esentiale pentru a produce aceasta transformare radicala la nivel global.
Fiti vigilenti, si nu va lasati prostiti de proganda si diversiuni. Cauzele a ceea ce se intampla, mizele si consecintele urmarite sunt cu totul altele decat ce ni se prezinta in mass-media. Doamne ajuta.

Autor: Andrei Dinca, foto: dailymail.co.uk
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe