27 Mai 22

Diseară va avea loc o nouă convorbire telefonică între Biden și Putin în legătură cu „iminenta” invazie rusă.

"Vladimire, te rog eu, le-am zis în decembrie ca vrei sa ataci Ucraina, nu ai făcut-o. Pe la mijlocul lui ianuarie am zis ca e o chestiune doar de ore până la invazie. Acum am tras de timp și ieri am anuntat că ai putea întra în Ucraina în zilele următoare.
Trebuie să înțelegi că sunt și eu presat. Știi doar ca acum juma de an te-am făcut criminal la ore de maximă audiență, deci ține-te de acest rol, hai odată cu armata aia! Am trimis trupe în România și Polonia, avioane, echipamente militare. Aș fi trimis și în Croația și Ungaria dar s-au trezit ăia mai cu moț, ca ei nu vor, că mai încearcă pe calea dialogului, că tu nu ai fi chiar interesat de război, prostii d-astea.
Deci, spune-mi ce să le zic oamenilor? După ce m-am făcut de cac*t în Afganistan nu îmi permit iarăși să arăt la mine acasă că sunt un biet bătrân senil. Hai, îți dau doua săptămâni să ataci, nu mai fă tu pe pacifistul cu mii de soldați la graniță!
Nu știu ce te-ai supărat așa, ce mare lucru că ar intra în NATO o țară lipită de tine, nu ai înțeles și tu până acum ca e o organizație pur și simplu defensivă? Dacă vin alienii, nu trebuie sa ne apărăm? Nu are nimeni nimic cu tine. Good night!" - sursă: jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Pamflet.

Sursă foto: antena3.ro via hepta
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe