18 Octombrie 21

Discriminarea DIGI24, diferență de abordare între pelerinajele creștine și „moaștele” UNTOLD

„Festivalul UNTOLD s-a încheiat duminică noapte, după patru zile în care mai mult de 265.000 de persoane, din peste 100 de ţări, au venit să asculte muzică live la Cluj-Napoca. Organizatorii anunță că 75 la sută dintre participanți au fost persoane vaccinate.

După ce anul trecut festivalul nu s-a ținut, din motive de pandemie, anul acesta organizatorii spun că participanții s-au bucurat de condiții de maximă siguranță, „în cel mai sigur loc public din România”, și anunță că ediția din 2022 va avea loc.

Accesul la festival s-a făcut exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD.” - scrie digi24. 

Doar cuvinte de laudă, citate repetate cu declarațiile organizatorilor că 75% dintre participanții la Untold ar fi fost vaccinați ... declarațiile organizatorilor, nu ale vreunei instituții a statului, stat și așa mincinos și manipulatoriu. 

Știm de la oameni care se pricep mai bine decât noi la virusologie că virusul GRIPAL Covid 19 poate fi transmis cel puțin la fel de ușor de la cel vaccinat spre cel nevaccinat sau vaccinat...ori, aproximativ 275 000 de oameni, tineri, ce au transmis la „în cel mai sigur loc public din România” (după cuvintele organizatorilor)?? Vă spun eu, răceli, viroze, gripe, COVID! Și acum noii naziști vin cu măsuri discriminatorii contra populației, lăsându-i fals mai „liberi” pe cei vaccinați ... doar pentru a împiedica o revoltă masivă și pentru a funcționa mai departe mașina de manipulat.

Iată abordarea Digi24 contra creștinilor: Mii de oameni au participat, adesea fără să țină cont de regulile din pandemie, la sfințirea unei biserici din Drăgănești-Vlașca, în Teleorman. Pentru acest eveniment, a fost adusă din Grecia mâna Sfintei Mironosițe Maria Magdalena. Enoriașii s-au îmbulzit să se închine la moaște, ignorând regulile sanitare în plin val 4 al pandemiei. Patriarhia Română a reacționat printr-un comunicat în care spune că „măsurile de protecție în vigoare trebuie respectate de fiecare dintre noi, în biserici și alte spații publice”. Purtătorul de cuvânt al instituției vorbește despre 0 „regretabilă dublă măsură în aprecierea lucrurilor”, date fiind „recente evenimente publice care au antrenat prezența a mii și zeci de mii de oameni, care au sfidat orice măsură pandemică”.

Titlu despre îmbulzarea de la Untold cu aproximativ 275 000  de oameni „UNTOLD 2021. Câte persoane au participat în cele patru zile ale festivalului”, și titlul ateior de la Digi24 despre creștini: VIDEO. Îmbulzeală la moaște în județul Teleorman. Enoriașă fără mască: „Nu se lipește. Nici nu te îmbolnăvești. Te ține sănătos” .

Înainte să vă uitați la televizor și să credeți și ce spun aceștia...deschideți bine ochii ! / foto: radio.ubbcluj.ro

Strigătul pentru libertate se aude pe 2 octombrie în București, pe 3 octombrie e posibil să nu mai putem face nimic.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe