08 Martie 21

Directorul Pfizer, Albert Bourla, nu s-a vaccinat încă anti-Covid

   „Directorul Pfizer, Albert Bourla, nu s-a vaccinat încă anti-Covid, deși compania americană pe care o conduce susține că a dezvoltat, alături de nemții de la BioNTech, un vaccin sigur împotriva COVID-19. „Când voi putea, îl voi face. Am 59 de ani şi sunt sănătos. Nu lucrez în linia întâi, deci categoria mea nu este printre primele care au prioritate la vaccinare acum”, a explicat Albert Bourla pentru CNBC. Culmea este că, în ciuda faptului că vaccinarea publică a leaderului ar fi fost o “reclamă” vaccinului crescând încrederea în propriul produs, ar fi crescut vânzările și implicit valoarea acțiunilor, directorul companiei care produce serul a refuzat categoric să se lase ”imunizat”.” - conform Dr Adina Alberts.

   Cunoscând toate informațiile despre vaccinul anti-covid, al cărui producător este, de ce directorul Pfizer, Albert Bourla nu s-a vaccinat? De ce, mai ales în România, se atacă în mod constant Biserica, fiind prezentată ca un eventual mijloc de răspândire al virusului, în condițiile în care Biserica a fost „instituția” care a luptat/și luptă dimpreună cu statul cel mai mult la stoparea acestui virus?! De ce se face o astfel de promovare a vaccinării într-un mod deosebit de agresiv? Ce se dorește de fapt? 

   Toate aceste întrebări au un răspuns pe care îl vom primi trunchiat după ce toată această nebunia va pierde din intensitate ... Într-un articol anterior ne întrebam dacă va urma prigoana după „imunizarea” promovată la TV, ei bine...dacă o merităm, Dumnezeu o să permită acest lucru.
 
Sursă foto: financialintelligence.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe