16 Iunie 21

Din 15 mai, FĂRĂ mască și FĂRĂ restricții nocturne

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis anunţă relaxarea restricţiilor din 15 mai: fără mască şi restricţii nocturne, anunță mediafax.ro. PREȘedintele Iohannis a anunțat azi (joi) că din 15 mai se va renunţa la măştile de protecţie şi la restricţiile nocturne. Îl anunț pe Iohannis că nu îmi pasă de „prima” lui etapă de „relaxare”, eu voi purta în continuare mască și-n somn... glumesc! Fraților, am ajuns să respirăm aerul cu porția.

Mereu am argumentat faptul că masca reprezintă mai mult, din punctul meu de vedere, un experiment pe scară largă, un experiment care ajută „jucătorii mari” pe plan politic internațional și național să-și dea seama „ce au de făcut pe viitor”. Masca nu are cum să ne protejeze real de nimic ... și vă argumentez din viața de zi cu zi. Mă aflam cu micuțul meu de 4 luni în parcarea unui hiper-market așteptându-o pe soția să ajungă la mașina. După 10 minute de așteptare, parchează o mașină lângă mine, se dă jos o „doamnă” și își suflă nasul într-un mod de ne-descris cu mâna goală, se șterge pe pantaloni, după care intră în același magazin unde se afla și soția mea la cumpărături, evident...cu MASCĂ, „ca să-i protejeze pe cei din jur și propria persoană”. Înțelegeți de ce e inutilă o mască? Problema e la educația fiecăruia, politicul ne-a „crescut” ușor manipulabili, îngăduitori în ceea ce privesc abuzurile „autorităților”, și dezastruoși la alegerile politice... cum ne-au crescut, așa ne au. Până când fiecare om nu va învăța ce e aia igienă, un spălat pe mâini după ce iese de la toaletă, dezinfectare etc...nu vom rezolva nimic în mod real.

„Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că prima etapă a relaxării măsurilor anti-COVID va avea loc pe 15 mai. În prima fază se va renunţa la masca de protecţie la exterior şi la restricţiile nocturne. 
„Pe 15 mai se elimină portul măştii în exterior cu unele excepţii, târgurile, pieţele sau staţii de transport public”, a explicat preşedintele. 
De asemenea, vor fi eliminate restricţiile de circulaţie de pe parcursul nopţii şi simultan se va renunţa la orice restricţie care vizează programul operatorilor economici, a mai spus şeful statului.
Alte măsuri restrictive vor fi anulate de la 1 iunie, a precizat Klaus Iohannis.” - conform sursei citate

Sursă foto: a1.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe