22 Septembrie 21

Diferența dintre Marșul ANORMALITĂȚII și Marșul NORMALULUI, „pride” (mândrie) și smerenie

Ieri, sâmbătă, 14 august, la sfârșit de post CREȘTIN cei din comunitatea deosebit de mică dar deosebit de agresivă mediatic, LGBTQZWXY ... au crezut de cuviință că e „ok” să își bată joc de sărbătorile creștine, de Maica Domnului, astfel au mărșăluit pentru sexualizare, o sexualizare indiferent de vârstă, dar cât se poate de prezentă în toate mediile. Propaganda acestora este mânată în primul rând de lozincile de victimizare ... că există homofobie contra lor, că nu îi suferă oamenii, că nu sunt de acord creștinii cu ei ...și așa mai departe. Ei se prezintă ca victime dar acționează ca adevărați prădători ... cu procese, plângeri, atacuri, intimidări de tot felul. Libertatea de expresie trebuie să o aibă doar ei, nu și creștinii, nu și noi ăștia majoritari care suntem dați la o parte de o minoritate deosebit de agresivă.
Toate acestea în timp ce la Putna, în Biserica lui Hristos au avut loc importante evenimente creștine, Adormirea Maicii Domnului, Serbarea de la Putna 150, pomenirea celor trecuți la cele veșnice ... comuniune liturgică deosebită în Biserica noastră la Nicula, Putna, Patriarhie și în toată Biserica.
Vedem cum televiziunile s-au axat pe noua ordine mondială, a sexualizării tuturor, a păcatului, e desfrânării ... prea puțin s-a vorbit în media despre creștinătate, despre ce s-a întâmplat la Putna, despre marșul normalității de la București de duminică (astăzi) ... se promovează însă anomaliile vremurilor pe care le trăim, bărbați care se cred femei, femei care se cred bărbați ... ce urmează, ce vedem în „iubita”străinătate? Adică oameni care se îndrăgostesc de clădiri, pomi sau animale?

Priviți fotografia de mai sus, avem în stânga creștini în costume tradiționale cântând, rugându-se pentru TOATĂ LUMEA, îndiferent de preferințele sexuale ... în dreapta avem fotografiată batjocura adusă de comunitatea LGBTQ creștinătății, un homosexual sau trans...sau ce o visa că este, îmbrăcat într-un „înger” roșu, nu negru, nu alb, ci roșu ... știți voi, roșu, sânge.... ce va urma?

Mai jos relatăm mărturia jurnalistului Paul Gabriel Andrei care a fost prezent ca observator la Marșul anormalității:

„Am fost acolo, am fost la Pride 2021.

- Bună ziua, sunteți cu parada?
- Nu, doar curios. Câte persoane estimați că sunt prezente?
- În jur de 4000 de persoane.
- Păi s-a schimbat? Parcă era vorba doar de 500.
- Nu știu. Vă rog, mergeți mai departe pe lângă gard.

Acesta a fost scurtul meu dialog cu un jandarm aflat lângă intrarea în țarcul ce despărțea marșul de lumea exterioară.

Am petrecut vreo 20 de minute de jur împrejurul mândrului țarc. La un moment dat o persoană a luat un microfon și a început să se destăinuie. Doar că de la distanță nu prea înțelegeai ce spune. Eu am înțeles doar "Și eu sunt gay și vă mărturisesc că mi-a fost foarte greu să recunosc". Tinerii prezenți au început să aplaude, să țipe și să fluturle stegulețele în culorile curcubeului.

În timp ce muzica răsuna de la boxele amplasate în țarc, trece pe lângă mine un bărbat înfășurat în steagul Braziliei și cu o bască LGBT. La o masă de la terasă din apropiere 6-7 persoane trans cu sâni râd și se simt bine în italiană.

O desfășurare de forțe de ordine impresionantă. E Rapid - FCSB mâine, probabil că acolo vor fi mai puțini jandarmi.

Ca să ajungi de pe o parte pe alta Pieții, trebuie să intri prin stația de metrou. Când am plecat un domn la vreo 45 de ani se pupa pe obraz cu o doamnă la vreo 30 și amândoi le mulțumeau celor 5 copii/elevi pentru că au venit și au participat. Bărbatul avea și un aparat profesional de fotografiat cu un obiectiv enorm.

În postarea precedentă spuneam, mai în glumă, mai în serios, că procentajele privind prezența arătau astfel:

30% liceeni
10% copii de mână cu părinții
20% turiști străini
15% cupluri straight cu steguleț
14% forțe de ordine
10% comunitate LGBT
1% nu știu / nu cunosc

Din păcate, unii oameni ai progresului susțin că prin botezul ortodox îi decizi copilului viitorul. De ce alegi tu pentru el? Cu toate astea, o grămadă părinți deschiși la minte prezenți la paradă au considerat de cuviință că trebuie ca micuții lor să participe la această manifestare. Aici el nu mai are voie să aleagă.

Pe pagina Asociatia Accept, cea care a organizat acest marș, organizatoarea Teodora Ion-Rotaru, directoare executivă a ONG-ului, se laudă cu amenda de 7000 de lei primită de la jandarmerie pentru că a depășit numărul de persoane: "Astăzi am primit prima mea amendă și sunt mândră de ea. Am fost amendată ca persoană fizică. Am încălcat cu bună știință limita de 500 de participanți pentru că noi considerăm că restricțiile impuse protestelor civice sunt neconstituționale și neadaptate actualei situații pandemice. Am ieșit în stradă pentru a ne apăra libertatea de întrunire, libertatea de exprimare și ne-am asumat consecințele. Vom contesta în instanță această amendă și avem încredere că ne vom găsi dreptatea în fața judecătorilor constituționali."

Practic a existat un marș la care s-a încălcat legea, dar la care se solicita modificarea unor alte legi. Minunat, nu?

Apoi, constat că toată tevatura cu "vrem aprobare pentru 10.000" a fost o diversiune pentru a masca de fapt lipsa de interes a oamenilor. 3000 de oameni în condițiile în care mulți au fost aduși de profesori, organizații sau ambasade e o cifră insignifiantă. Mai ales în condițiile în care mulți numai făcând parte din comunitatea LGBT nu păreau.

Am plecat către acest Marș mânat de un sentiment de curiozitate, chiar voiam să văd care este numărul real al comunității LGBT din România și ce înseamnă o astfel de paradă la noi în țară. Însă m-am lovit de mulți copii și tineri pierduți. Am plecat cu un sentiment de tristețe și... milă.

Cred că trebuie să facem ceva pentru a nu ne pierde cu totul.” - a scris jurnalistul pe un site social.

Vă invit să vedeți clipul din partea „Frației Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință” în care este filmată procesiunea de a sfinți calea libertinajului sexual de sâmbătă.


Serbarea de la Putna 150. Continuitatea unui ideal


Sursa foto stânga: Facebook.com -  foto dreapta: Libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe