13 Mai 21

Dictatură medicală: Florin Cîțu a declarat că va ELIMINA „vocile”, de fapt oamenii, care vor declara că nu sunt pro-vaccinare

Florin Cîțu, astăzi, într-o întâlnire cu reprezentanții ONG-urilor și asociaților pacienților pe tema campaniei de vaccinare anti-Covid, a declarat următoarele: „Deschiderea noastră este totală. Așa cum le-am transmis și agenților economici, putem să modificăm anumite criterii pe care le avem astăzi în funcție de rata persoanelor vaccinate în anumite sectoare. Vrem tot personalul vaccinat să eliminăm din restricții. Vrem să avem restaurante deschise la orice rată de infectare dacă există suficientă vaccinare. Vă spun același mesaj din fiecare zi. Vaccinarea este singura soluție de a ieși din pandemie. Avem dozele necesare, putem vaccina mai mult de 5 milioane persoane până la finalul lunii mai, avem doze pentru peste 10 milioane persoane până la finalul lunii iulie. Singura posibiltate să revenim la o viață normală este să ne vaccinăm. De aceea facem aceste eforturi. Din sectorul privat avem toată susținerea. Ceea ce încercăm să facem este să eliminăm vocile împotriva campaniei de vaccinare. Vreau să fiu foarte clar, orice voce împotriva vaccinării ne subminează capacitatea de a reveni la normalitate cât mai curând” - conform r3media.ro

Directorul General Adjunct al Muzeului Țăranului Român, domnul Mihai Gheorghiu a atras și el atenția vizavi de derapajele grave ale premierului, scriind următoarele pe un site social.

„Eliminarea  vocilor și a persoanelor 
Vom elimina, vom lichida, vom trata criticii ca pe niște teroriști...
Limbajul este fie metaforă a acțiunii, fie acțiune directă. În politică, mai ales de pe poziții de putere, limbajul este acțiune politică. 
Kovidiana a început cu metafore marțiale, cu comparații nesfârșite cu războiul, suntem în război, trebuie să ucidem inamicul etc. Orice politruc securitar se definea pe sine ca fiind un comandant de armate, vezi cazul Vela. 
De la eliminarea vocilor la eliminarea persoanelor este un pas mic, care, în opinia mea, va fi făcut cât de curând. 
Ne vom ruga pentru viețile tuturor celor de pe lista eliminărilor "filantropice"! ”

Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe