27 Mai 22

Deștepții care conduc marile magazine nu au aflat că plandemia s-a terminat. (avocat Gheorghe Piperea)

În megaimage (care ar trebui să se numească oligoneuron) încă rulează, din 3 în trei minute, mizeria de mesaj cu “stimați clienți, ca urmare a măsurilor de protecție contra NOULUI coronakkt bla bla bla”.
De doi ani, nimic nu s-a schimbat.
Pentru acești deștepți și pentru idioții utili care au transformat aceste reguli de carnaval în religie de substituție, coronakktul este încă nou.
Mai rău e că zisele reguli au protejat atât bine contra coronakktului “nou” încât, în România, peste zece milioane de oameni au fost atinși, cu sau fără simptome, de super-răceală. Plus că am fost nevoiți să înghițim mediatic cinci valuri de plandemie. Plus că ne-am trezut, după doi ani de farsă, cu realitatea faptică a distrugerii încrederii în democrație, știință și viața socială.
Ridicol este că suntem la granița unui război, unde se moare de glonț, bombă și rachetă, iar megaimage ne “protejează” de o răceală, cu o cârpă pe față și o distanță de 1,5 metri între plătitorii de la casierie. Ca să nu mai vorbim că, pe culmile disonanței cognitive, refugiații de război sunt primiți fără restricții, fără măști, fără cod QR, de niște inimoși purtători de mască și pecete a supușeniei, care ne obligă în schimb pe noi să respectăm reguli pentru “protecția” contra mucilor.
Din acest punct de vedere, ceea ce fac târgoveți ca megaimage este reclamă înșelătoare.
Din 8 martie, starea de alertă nu se mai prelungește. Nici masca, nici codul QR nu vor mai avea bază legală. Cine vrea să își poarte în continuare semnele supușeniei și sclaviei nu are decât să se umilească și să se dea în stambă în continuare. Eu am să fac plângeri și acțiuni judiciare tuturor celor care mă vor mai agasa cu regulile lor stupide.
PS Nu știu cum va aranja Arafat lucrurile în așa fel încât să oblige lumea în continuare la purtarea măștii, dar decizia lui Werner de a ridica starea de alertă face inaplicabilă Legea nr. 55/2020, lege care a introdus toate restricțiile și maimuțarelile de care atât de mulți oameni s-au îndrăgostit și cărora le-au devenit captivi. / Text: Avocat Gheorghe Piperea.

Foto credit: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe