21 Aprilie 21

Despre creștinii de carton și schimbarea rânduielii bisericești

   Nebunia nebuniilor a început! Declic vrea modificarea învățăturii bisericești. Acest site activ în a promova ideologia LGBTQ+ în România, această platforma susținătoare mișcării #rezist (plină de obscenități) care prin campaniile ei de revoltă și-a bătut joc de ziua națională a României prin protestele susținute în strada cu pancarte în care cifra 100 (100 de România...) era încătușată ... ceea ce reprezintă un atac direct la sângele eroilor care au murit pentru ca România să existe 100 de ani. Această platforma susține schimbarea rânduielii bisericești printr-o petiție care se numește „Modificați ritualul botezului prin scufundarea pruncului în cristelniță!”, în situația în care chiar un specialist în neonatologie, medicul Adina Frenti, de la Spitalul Suceava a spus că ceremonia religioasă nu are nimic, botezul în sine nu are cum să îi facă ceva rău copilului candidat la primirea Sfintei Taine a Botezului dacă este făcut așa cum învață Biserica. Toată această campanie contra Bisericii, contra Tainei Botezului este practic făcută de oameni care nu au nici o treabă cu Biserica, cu Taina în sine care se petrece la un botez ... acest site susține modificarea practicii Bisericii milenare imediat după tragedia de la Suceava, unde un copil născut prematur, după o zi de la botez a suferit complicații de sănătate și a decedat. Un moment „bun” pentru ateii militanți de a ataca Biserica.

   Regizorul și scriitorul Ivona Boitan a reacționat și ea cu privire la petiția mai sus menționată pentru a se modifica practica Bisericii: „Când văd că un om pretins credincios, care merge duminică de duminică la biserică și stă cu "Domnul" în gură, și se pretinde om educat, semnează și promovează o cretinătate de petiție menită să schimbe o Taina multimilenară, pe care se bazează Biserica,  îmi vine să-mi iau câmpii.  Dar ca să nu mi-i iau, îi bat, aici! Cât de ..... să fii să mergi la biserică și să semnezi și promovezi petiții care dau chiar în temelia ei??  Incredibil! Cu astfel de creștini, nu mai avem nevoie de atei!” - a scris regizorul pe un site social.

Citește și:

Părerea unui neonatolog despre tragedia de la Suceava în care un prunc a decedat după puțin timp de la botez
Mărturia unui tată despre tragedia cu pruncul care a murit după botez: Mie personal mi-a murit pruncul la trei zile după ce a fost botezat
Părintele Calistrat Chifan: OPRIȚI-VĂ !!! Cine a greșit, Biserica, preotul, părinții, pruncul sau din lucrarea diavolului?
Rup pruncii în pântecele mamelor și ii scot afară bucată cu bucată, cap, mâini, piciorușe, trup și toată lumea tace.

 
Foto credit: ziarullumina.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe