09 Decembrie 22

Despre cei care îl promovează pe „călugărul” trotinetist

„Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Hristos îi asteaptă la Dreapta Judecată, pentru că Tatăl İ-a dat Fiului Său toată judecata.
Mie mi-e o milă sinceră de cei care Îl batjocoresc pe Dumnezeu. Sincer, mi-e milă. Doamne, iartă-i, că nu știu ce fac. Așa a spus Hristos. Iar ei acuma fac acelasi lucru, îl batjocoresc pe Hristos, atunci când aruncă mizerie în casa Lui. Biserica este casa lui Hristos.
Ori a doua oară, Hristos nu va mai fi umilit si batjocorit de oameni. Acum are toata slava de-a dreapta Tatălui Ceresc. Iar când va veni a doua oară pe pământ, va veni pe norii cerului, cu slavă, să judece.
Stiu foarte bine că unii cred că bat câmpii. Dar dacă nu îi bat? Să se gândescă de două ori: ce vor face când vor da socoteală la Dreapta Judecată? Ei nu cred că există. Dar dacă există?
Asta apropos și de cei care îl promovează pe "călugărul" trotinetist, lăsându-l să elucubreze public  împotriva a patru ierahi ai bisericii.” - a explicat doamna Cristina Leordeanu printr-o postare pe un site social.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu a publicat și el pe internet două idei despre situația de față și despre falsul „călugăr”.

Despre intervenția sa la România TV: „Am fost față-n față cu un șarlatan incoerent ce se visează agent acoperit care vrea să demaște (bip) din BOR, trimis de Statul Român, care zice că are dovezi, dar nu le arată, pe care zice că le-a trimis la Parchet, apoi a zis că la Patriarhie, că nu-s de competența Parchetului.....
Dar apoi a trimis doar o scrisoare Patriarhiei și că o să dea și dovezile în 12 ore. N-au apărut....
Apoi a zis că le are în telefon, dar și-a amintit că nu e atât de prost să le țină în telefon, deci nu-s în telefon, că-s într-un loc secret....
După care a zis că nu el are dovezi, ci cineva i-a spus că .... (probabil că submarinele zboară, iar el a crezut).
Se înregistrează singur zicând unui deputat că a avut relații cu el, dar se dă sfințit călugăr diacon la stiliști. Ce să vezi, stiliștii spun că nu-i de la ei. (vezi legitimația falsă și documentul de la stiliști).
Afirnă că a făcut denunț la Parchet, dar spune că nu e cazul să spună public cine a făcut denunțul ( dar de ce vă interesează??)
Cerșește bani în numele unui fals cult și are zeci de amenzi date de poliție pt diverse matrapazlâcuri.
El face niște înregistrări ca să tragă un coleg de limbă, apoi spune că nu știe cine le-a făcut, iar după asta cel înregistrat spune că acoperitul minte.
Și când, totuși, după vreo oră și ceva de emisiune, zice că e gata să arate ceva din telefon, îmi zice: "Vă asumați ce o să arăt?" ( stupoare ).
Și tot n-a arătat nimic....
Și așa au trecut două zile de dezvăluiri acoperite sau descoperiri învăluite.
De ce am senzația că mai lipsește doar o expertiză psiho?”

Adăugând următoarele după intervenția „călugărilui-trotinetist” de la Antena3: „Proverbul cu aruncatul pietrei în apă de un nebun cred că e chintesența acestor zile de circ.
Cred că cei de la A3 au nevoie de un refresh zdravăn după ce călugărul-trotinetist i-a zăpăcit aseară pe toți din platou cu incoerența în declarații ...
Doar una, că deja primește prea multă atenție: a zis că nu mai are probe în telefon, că le-a dat procurorilor, apoi că le-a ascuns prin alte locuri secrete, apoi că le dă azi până la 12 (parcă și văd că nu le-a dat nimic)
După care, unui alt reporter, de la altă TV, i-a arătat niște poze din telefon ...”

Sursă foto: Victor Ciutacu

Vezi și articolul „Când este vorba de schismatici, iese la iveală și vocabularul lor injurios” despre „Cristi Calin”, „călugărul-trotinetist”, articol din anul 2018.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe