08 August 22

Despre ce naziști este vorba în propaganda de război rusă?

Pe timp de război, orice om minim informat cunoaște faptul că aproape toate informațiile cu privire la războiul cu pricina fac parte dintr-o așa zisă „propagandă de război”, propagandă cu multe minciuni, dezinformări și atacuri media dinspre părțile combatante.

Una dintre imaginile acestui război care mi-au atras atenția au fost cele de mai sus. Oamenii din imagini se pare că au fost legați cu bandă adezivă de stâlpi și vopsiți pe față cu vopsea verde pentru simplul fapt că fac parte dintr-o minoritate, în acest caz se pare că este vorba de niște țigani, sau rromi. Acuzația din partea extremei drepte din Ucraina, se pare că din zona „Azov”, este că aceste persoane ar fi furat, și pentru asta le-au făcut așa ceva ...
Văzând aceste imagini, gândul îmi zboară direct către nazism și islam radical ... imaginile din anii 1940 din Germania nazistă și zonele stăpânite de naziști și imaginile deloc vechi cu executarea creștinilor de către islamiștii radicali!

„După represaliile extrajudiciare împotriva țiganilor, naționaliștii ucraineni au distribuit fotografii publicului local pe rețelele de socializare, presupunând ca fetele au fost pedepsite pentru furt, deşi acuzațiile nu au fost confirmate, neonaziştii nu au oferit nicio dovadă.” - a scris un utilizator pe un site social.

Mulți se întreabă cum de mai poate exista în 2022 un război ... o întrebare total tâmpită, asta în situația în care SUA, Rusia, zona Palestinei se întrec în aruncarea bombelor de mulți, mulți ani .... războaie în lume au fost mereu!! Pacea este adusă de Dumnezeu, iar unde nu este pace, ghici cine este „împăratul”?

„Așa se comportă "civilizații" din țara "democratică" Ucraina. În foto este o fetiță de origine rroma abuzata de sălbaticii ăștia care vor în UE și ne ceartă pe noi că nu intrăm în război cu Rusia. Când Putin zicea ca sunt naziști...” - a scris un alt utilizator pe un site social.

Acum, explicați-mi și mie, cine știe, cum de se poate întâmpla așa ceva într-o țară ca Ucraina, țară susținută de „marile democrații” din lume? Nu aveți nici un semn de întrebare? La ce se refereau rușii în propaganda lor de război când spuneau că în Ucraina sunt „naziști”?
Dacă încă mai avem voie să ne punem întrebări din punctul de vedere al Constituției, să ne punem ...

Captură foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe