27 Mai 22

Democrația cenzurează mai mult decât dictatura?

Acum circa o săptămână am primit un mesaj de la Google care spunea așa: „Din cauza războiului din Ucraina, vom întrerupe generarea de bani din conținutul care speculează, neagă sau tolerează războiul”. Bun! Cine decide că eu sau altcineva neagă că în Ucraina este război? Există cineva care să nege că în Ucraina nu mor oameni? Și de ce să întrerupi monetizarea, asta nu este o cenzură? Asta nu-i nimic, acest site nu a fost făcut pentru a produce bani, ci pentru a mărturisi adevărul...

O altă problemă este următoarea ... Acum 3 zile am publicat un articol cu Corneliu Zelea Codreanu, liderul și fondatorul „Mișcării Legionare”, o mișcare puternică de origine creștin-politică a perioadei interbelice! Cât a trăit acesta, Mișcarea Legionare NU a ucis, nu a încălcat sub nici un fel legile statului ... după ce acesta a murit, la înmormântare fiind prezenți circa 70-80 000 de oameni, Mișcarea Legionară a adoptat un caracter criminal și fascist, cu adevărat, dar originea și ideologia ei, la crearea ei de către „Căpitanul” NU avea nici o legătură cu crimele sau fascismul! Articolul cu Corneliu Zelea Codreanu se referea la testamentul politic al acestuia, acest testament dimpreună cu profilul meu personal a fost CENZURAT, articolul a fost șters, iar eu am primit o blocare de 7 zile pe Facebook, să nu mai spun că impactul postărilor de pe pagina De Interes a scăzut cu aproximativ 95%. Sigur, acest lucru înseamnă că îmi continui activitatea pe site cu dificultate, trebuind să folosesc alte profile pentru distribuirea materialelor ... Întrebarea care se impune este următoarea, de ce trebuie cenzurat Corneliu Zelea Codreanu, ucis în 1938, la ordinul regelui Carol al II-lea? Ce rău poate face testamentul politic al acestuia? Ne poate oare trezi din acest somn criminal al trădării?

Nu mă pot opri de la a mă întreba dacă mai există democrație în lume, sau noi trăim de când ne-am născut într-o veritabilă dictatură cu numele de „democrație”!?!

Sursă foto: descopera.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe