27 Noiembrie 22

Declaratia halucinanta a Presedintelui Rusiei: Eu voi face tot ce imi sta in putinta pentru a reuni vechiul URSS

Declaratia halucinanta a Presedintelui Rusiei "Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a reuni vechiul URSS"

    Prefer sa nu ma pronunt inca despre situatia critica din Ucraina, despre modul cum Romania isi joaca interesele in acest moment in zona, despre modul declarativ in care Uniunea europeana se implica in rezolvarea acestei crize, despre avioanele de supraveghere ale N.A.T.O. sau exercitiile portavionului american din Marea Neagra, despre toate acestea prefer sa ma pronunt in viitorul apropiat dar un lucru e clar, nici o alta mare putere, nici un alt actor al sistemului international nu trebuie sa lase aceasta criza sa se prefigureze ca un precedent al mileniului 3!

In acest scop va las sa savurati un delicios articol al jurnalistilor de la Utro.ru!

    Situaţia din Crimeea nu este deloc una simplă. Rusia nu va renunţa în ruptul capului la "părticica" preţioasă care îi asigură control parţial peste Ucraina, iar ţara condusă "legitim" de Ianukovici pare să nu cedeze în faţa ruşilor.

    Europa intervine doar la nivel declarativ şi condamnă acţiunile militare şi sociale ale Rusiei în Ucraina, mai mult nu poate face, pentru că dependenţa de Rusia este incredibilă.

    Exporturile în valoare totală de 520 de MILIARDE de euro anual fac din Occident o "păpuşă" în mâna păpuşarului de la Kremlin, iar dependenţa de gazul rusesc este încă un as pe care Rusia îl scoate de fiecare dată când este cazul.

    La rândul lor, americanii condamnă acţiunile ruşilor, promit sancţiuni - care nu mai vin - şi spun sus şi răspicat că sunt de partea Ucrainei decimată după protestele însângerate din Kiev. Însă nimic mai mult.

    Înregistrările cu Vladimir Putin care au apărut pe site-urile ruseşti arată însă adevăratul plan al preşedintelui rus. Acesta a spus către un apropiat al său, la finalul unei conferinţe de presă, fără să ştie că microfoanele încă mai merg: "Destrămarea URSS-ului a fost cea mai mare CATASTROFĂ GEOPOLITICĂ a secolului XX. Eu voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a reuni vechiul URSS", scrie utro.ru

    Oricum, analiştii politici consideră că lipsa de reacţie oficială a liderului de la Kremlin este "suspectă". Pe lângă convorbirile telefonice pe care acesta le-a avut cu diverşi lideri politici europeni, Putin nu prea a ieşit să facă declaraţii publice lămuritoare cu privire la situaţia din Ucraina.

Se pare că preşedintele rus "tace, dar le face".
Sursa in limba romana: noifacemschimbarea.blogspot.ro
 

   
 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Titlul ales este extraordinar,un articol deosebit,de actualitate,de mare interes si de importanta pentru noi toti romanii,multumim si sincere felicitari pentru articol!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe