26 Mai 22

Decizie finală: Novak Djokovici a pierdut „meciul” politic cu Australia. Dictatura continuă ... oamenii cer ajutor!

De luni de zile o mare parte a populației din Australia cere ajutor în toată lumea, este un strigăt mut dintr-o dictatură sanitară feroce, Coreea de Nord se multiplică prin Australia.

Azi de dimineață, numărului 1 mondial în tenis, poate din toate timpurile, Novak Djokovici i s-a respins decizia de anulare a vizei, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore ... o decizie pur politică, asta după ce acum câteva zile LEGEA din Australia, tribunalul din Melbourne a decis că Novak a respectat legea din Australia și are dreptul să joace la „turneul vaccinaților”! După care, culmea, Ministrul Imigrarilor, singurul care mai putea contesta din punct de vedere politic decizia tribunalului, a decis să-i respingă DIN NOU viza lui Djokovici, cu toate actele legale cerute de statul Australian jucătorului de tenis pentru a participa câteva zile la turneu Australian Open 2022 ... îl putem numi „Turneul vaccinaților 2022”! Nu, nu este despre sănătate ... dacă era despre sănătate, un om ca Djokovici, sănătos, trecut prin virusul Covid-19, cu imunitate contra Covid și toate actele la zi cerute de Australia ... era lăsat să concureze în turneul mai sus menționat ... de altfel, câștigat de Novak de 9 ori!!

Acum mai mult de o lună am publicat pe Youtube un clip în care era prezentat un strigăt de ajutor din lagărul Australian ... clipul se numea „Australia! Apel în toată lumea! Ajutați ne!”. Înainte de a-l posta am studiat dacă în Australia situația chiar este așa cum clipul o prezintă, am ajuns la concluzia că da. Acum nu mai am nici un dubiu ...

Anca Radu titrează pe un site social despre subiectul acestui articol, „TOTUŞI, DUMNEZEU E MILOS”, adăugând următoarele: „Mă bucur sincer pentru băieții participanți la Australian Open – scăpând de cel mai dificil jucător de tenis din lume, acum vor putea alerga în ritmul lor de injectați cărora li se oprește suflarea, altfel puteam avea evenimente tragice în meciurile cu Djokovic.”

Clipul este cel de mai jos ... Se pare că deciziile politice în această țară sunt mai presus de lege.

Pentru mai multe informații despre cazul Djokovici, clic AICI.


Foto credit: ATP Tour
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe