29 Septembrie 20

„De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul”

"DE VORBĂ CU UN SFÂNT". Jurnalistul Victor Roncea lansează la Mănăstirea Petru Vodă o carte de convorbiri cu PĂRINTELE JUSTIN: “De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul”

„Dublă lansare de carte în memoria mărturisitorilor din închisorile bolșevice. Duminică, la Mănăstirea Petru Vodă, se va prezenta în premieră tuturor credincioșilor iubitori ai Duhovnicului Neamului și lucrării sale sfințitoarea, volumul de interviuri PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU: "De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul” – Convorbiri cu Victor Roncea și, totodată, GENERAȚIA MĂRTURISITOARE – Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea – Mărturii inedite consemnate de Florian Palas.

Mănăstirea Petru Vodă, închinată Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și martirilor din temnițele bolșevice, lansează duminica aceasta, după sfânta liturghie, o nouă lucrăre dedicată Părintelui Justin Pârvu, la 7 ani de la adormirea sa întru Domnul. Jurnalistul Victor Roncea a publicat sub egida Mănăstirii o carte de interviuri cu Duhovnicului Neamului, intitulată PĂRINTELE JUSTIN: "De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde și neamul”, citat extras dintr-un interviu acordat ziaristului de mărturisitorul ortodoxiei, fost deținut politic timp de peste 16 ani.” - conform Activenews.ro

“Vor veni vremuri grele asupra ortodocşilor, dar să nu ne înspăimântăm, să nu ne uităm la strâmtorările ce le vom suferi vremelnic, ci să privim cu nădejde la darurile cele veşnice, la dragostea Mântuitorului care ne aşteaptă să fim alături de El, în ceruri, alături de toţi sfinţii mărturisitori ai adevărului Lui. Pentru că de nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde şi neamul. Aceasta a fost cheia dăinuirii neamului românesc.”

PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU:

“De nu ne vom păzi ortodoxia, ne vom pierde şi neamul”

Convorbiri cu Victor Roncea; Cuvânt Înainte de

Monahul Filotheu Bălan; Mănăstirea Petru Vodă, 2020 - parintelejustin.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe