09 Decembrie 22

De ce trebuie să dispară România??

România, țara ta române !

    Am să vă spun, de ce Romania, trebuie ștearsă de pe fața pămîntului, cu tot cu locuitorii săi preponderent români, pentru că este leaganul civilizatiei europene şi alte considerente geopolitice.

În / din România, se fură de jde mii de ani și încă nu s-au gătat, bogățiile țării noastre.

    Din păcate, este incă populată de  oameni usor de manipulat, adicătelea din neamul lui Pîcală si Tîndala, oameni care se păcălesc pe ei inşişi.

    Indiferenta, lașitatea, merg mina in mina cu nepăsarea, iar „năvălitorii,, au pus manipularea la rang de constituție.

    Nu vă luati dupa aparențe și mergeți la sate,  sau in orice colț al Romaniei și veți întîlni, un fenomen ucigator de tragic, sate depopulate, pămînturi lăsate in paragină, bătrîni care-și plîng neputințele, iar cei buni de muncă sunt  exportați in toate colturile lumii, pentru un pumn de gologani și ca goy de povară.

    Revoluţia de fapt, a fost pusa la cale de tăvălugul Noii Ordini Mondiale, pentru aducerea Romaniei in pragul falimentului economic, moral, cultural, demografic și pentru includerea ei in rețeaua globalizării.

    Dupa ce populaţia de origine română, se va micşora destul de mult pîna a nu mai conta ca factor de decizie, asta datorindu-se in primul rînd, plecărilor masive din țară si emigrarea in alte state, in principal pentru locuri de muncă mai bine plătite, iar în paralel, se va face  o crestere in progresie geometrica, a populatiilor alogene iar cînd aceștia vor deveni majoritari, vor  fi înlocuiți,  pentru ca nu ei vor fi viitorii români ci noii coloniști.

    Romania, se doreşte  să devină al II-lea Ierusalim, dar nu populat cu romani ci cu coloni. Veți intelege de ce pînă şi  pe  Eminescu ,,oameni de bine ,, l-au redus la tăcere  deoarece le aflase intențiile si nu l-au iubit, ci l-au prigonit si il prigonesc, chiar si acum dupa aproape o suta si ceva de ani  de la trecerea în nefiinţă,  pe acest geniu al poeziei româneşti, prozator si jurnalist politic.

    Români, este bine ca demonstraţi pentru Rosia Montană, este bine că demonstrați impotriva  gazelor de șist, este bine ca ați inceput sa luați atitudine, impotriva năvălitorilor și a colonilor, dar faceti din această atitudine, clipa de trezire la viată, de trezire la realitate.Este bine că ați început să vă treziți, să vă mișcați, dar nu e destul.

Noi facem un pas în față și doi în spate …colonii fac, pas după pas și numai în față .

    De 25 de ani, sunteți minţiţi cu neruşinare de toti politicienii, care v-au vandut N.O.M  şi care incet dar sigur, vor pune mîna pe ROMÂNIA întreagă, iar voi veţi fi  cei, care prin ignoranța voastra veţi pierde ŢARA, ŢARA LĂSATĂ DE STRĂMOŞI COPIILOR VOŞTRI,  in favoarea   Ocultei Globaliste, dacă nu vă veţi schimba atitudinea de ,,oaia neagră ,, sau ,,copilul prost,, al Europei.

Doamne, dă-i romanului, mintea de pe urmă!

    Ca fapt divers, vă spun ca  conducătorii noștri, după așa zisa revoluție, au adaugat-dăruiut, prefixul rom , etniei țiganeşti și ursare, furindu-ne printr-un cuvînt, apartenenta la numele de român  și ca să nu pierim ca națiune și noi românii, trebuie sa ne numim daci, pentru că acesta a fost numele inaintașilor noștri  și e logic că trebuie să ni-l reînsușim.

    Pamintul tarii, in proportie de 35 o/o, este vindut strainilor… padurile noastre se rad de pe fata pămintului, casele istorice sunt oferite cultelor religioase, cu care ne-am pricopsit după 1940 încoace.

    Nu mai traiti cu iluzii ca guvernantii vă vor binele, uitati-vă in actele lor de nastere, că nu prea sunt români, iar cei ce sunt romani sunt ori prea indiferenți, ori usor de cumpărat.

Români, luati-vă soarta in mîin , pentru salvarea țării și a spiritului vostru, multimilenar !

Întoarceti-vă, cei care sunteti plecati in strainătățuri și ajutați la recăpătarea țării și reconstrucția ei!

    Va trebui să creșteți natalitatea in rîndul românilor, ca să vă stăpîniți cu adevărat țara lăsată vouă spre moștenire, de la străbuni.

    Întoarceti-vă la sate ,așa cum spunea Lucian Blaga ,,eternitatea s-a nascut la tara sat,, tine-ti cont de cultura si traditiile voastre …

    Arsenie Boca, Iustin Parvu  și mulți alți patrioți, cu adîncă simțire românească, vă pot fi călăuze prin intunericul care vi se pregateste.

Doamne ocroteste-i pe Romani!

   
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe