27 Mai 22

De ce e neutralitatea singura solutie pentru români?

1. E clar că războiul face parte din planul Marii Resetări. Transumanistul antihrist Schwab ne-a spus clar: "până în 2030, nu vom avea nimic, dar vom fi fericiti". Adica, vom fi puțini, rarefiați  resemnați, sclavi, cipați, transumanizați, lepădați.... vom fi varză. E clar ca acest lucru nu se putea realiza decât prin război. Așa cum spuneam, e posibil ca Putin sa fie marioneta lor în mod voit, asumat, constient. E posibil însă ca Putin sa fie marioneta cabalei în mod nevoit, forțat de împrejurări, de context. Se stie ca aceasta cabală se joacă (șah) cu omenirea. In diplomatie si-n politica internationala, se stie, daca apesi butonul X, obtii efectul Y. Se stie pentru ca fiecare stat are linii diplomatice trasate pe termen lung. Peste aceste linii nu se poate trece fara a atrage reactii indezirabile, dar stipulate deja in discursul diplomatic al actorului respectiv. Se stia ca daca Ucraina intra in NATO, Rusia va reactiona. Putin a spus ca nu va astepta pana in acel moment, ci ca va reactiona preventiv. O tot spune de 10 ani. În plus, nu putem ști ce atrocități cabalistice se făceau în Ucraina, care, e posibil, să-l fi determinat pe Putin să atace. S-au descoperit laboratoare secrete în Ucraina. S-au descoperit buncăre secrete, de unde sute de copii erau traficati, abuzati si molestati.
2. E clar ca Rusiei i s-a permis sa devina bogată si sa se înarmeze, tocmai pentru a-i spori încrederea în ea însăși si pentru a o face sa se simta confortabil atunci cand va reactiona belicos. Repet: resetarea omenirii nu se poate face decat prin razboi.
3. E clar ca de asta s-a permis aparitia in estul Europei a miscarilor patriotice: Polonia, Ungaria, Ucraina si, mai nou, România. În război, e nevoie de oameni patrioți, motivați să moară pentru țara lor. E clar ca momeala discordiei a fost aruncata si ca patriotii estului se vor sfasia cu patriotii ruși. Iar peste capul lor, se asterne incet Marea Resetare.
4. E clar ca Marea Resetare nu se poate realiza atat timp cat avem o Ortodoxie curată, pentru că scopul final este înscăunarea antihristului. E clar ca, în viziunea cabalei, Ortodoxia si matricea civilizationala a Ortodoxiei trebuie distruse si ca acest lucru nu se poate face decat prin razboi între ortodocșii infectați de ecumenism si ortodocșii mai autentici. Implacabilă capcană!
5. Neutralitatea e singura solutie posibila la nivelul nostru de popor, pentru a nu face parte din planul antihristic, în fața Lui Dumnezeu.
La nivel personal, daca nu ar fi vorba de copii, de oameni nevinovati, de moartea semenului nostru, mai ca ar trebui sa tratam acest razboi ca unul impotriva ortodoxiei si ca ar trebui sa ne alaturam Rusiei, dar nu acum cand a atacat o alta tara, ci atunci cand va fi atacata de NATO (dacă va fi). Adica... daca scopul final este distrugerea ortodoxiei prin acest razboi... macar sa fie "ori la bal ori la scandal". Dar nu se poate... e oricum prea tarziu sa mai putem alege o moarte onorabila. Suntem infectati de virus... virusul "civilizatiei" vestice...
Nu moartea mă îngrijorează, ci moartea neonorabilă, dezonorantă, lepădătoare, de partea antihriștilor.
P.S.
Oricum am da-o, punctul nostru referențial trebuie sa ramana Ortodoxia, adică Hristos, și matricea culturală in care ne-am format, ca indivizi și ca popor. Nu poti sa iei un popor intreg si sa-l disloci din matricea lui civilizationala fara a-l distruge, fara a-i induce o schizofrenie colectiva, o disonanta cognitivă colectivă fatală. Aici este marea problema. Si aceasta este si ultima mare lepadare: acceptarea dislocării culturale, spirituale si civilizationale a nației tale. / Sursă: Facebook.com

Notă site: Ce părere aveți despre acest text? Sunteți de acord cu el? Scopul final acestor tulburări, al virusului Covid, al războiului este „marea resetare” anunțată acum câțiva ani? Conducătorii lumii ne vor puțini, săraci și ușor de manipulat? Se naște un nou comunism mai feroce decât orice dictatură?

Foto credit: daniel-roxin.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe