02 Octombrie 22

De ce au unii oameni ură pe preoți

    Oamenii merg cu pasi repezi spre sectele eretice sau spre ateism din pricina urii asupra preotilor, ceea ce este total irational sa-ti modelezi credinta in functie de ce preoti ai vazut/cunoscut. Vrem, nu vrem preotii sunt produsul societatii noastre cu bune si rele.
    Majoritatea oamenilor au impresia ca din moment ce esti preot ai devenit sau trebuie musai sa fi devenit si Sfant odata cu hirotonirea, nimic mai gresit. Una este harul preotiei si alta cumva este Sfintenia. Este adevarat ca acestea doua pe undeva se intersecteaza dar nu sunt acelasi lucru. Scoateti-va din cap stereotipurile si bucurati-va de frumusetea nepieritoare a ortodoxiei (dreapta slava / dreapta credinta) care intotdeauna este actuala. A fi ortodox nu inseamna sa fi habotnic, inseamna sa fi un erou pe plan social sau cel putin asta ti se cere, asta iti cere Hristos. Fara a fi un erou pe plan social intru Hristos, nu poti fi liber niciodata, Sfintenia este o chemare la libertate deplina, singurii oameni liberi cu adevarat sunt Sfintii, si-n foc, in moarte, in chinuri ei faceau ce vroiau, se rugau ... si nu doar pentru ei ci in primul rand pentru cei care ii chinuiau, iata ce frumos.
 

    Astfel, binecuvantati pe preoti, tragetii de maneca atunci cand gresesc si iubitii in tot timpul ca si ei sa va stranga in Biserica lui Hristos asa cum strang pasarile cerului puii lor. Inaltati-va in post si rugaciune pentru ca pofta trupeasca de tot felul sa coboare in acesta mare sarbatoare care va urma, Sfintele Paste.
    Acestea ce le-am scris aici sunt scrise cu sufletul, ci nu cu fapta caci sunt poate ca mai pacatos decat toti care au citit aceste randuri, asa ca nu ma judecati pe mine mai presus de voi, ci cu totii smeriti sa ne inaltam caci Sfanta Scriptura spune ''smerenia te inalta iar mandria te smereste''. Amin.
 
Taguri: ură, De, preoți, pe, au, Unii, CE, Oameni

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Daca s-ar corecta greselile de ortografie din articol l-as distribui si eu. Acest articol e dovada iresponabilitatii. Daca faci ceva, fa-l cum trebuie, nu in graba. Daca nu, nu mai fa. Ne facem de ras cu asa greseli.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe