09 Decembrie 22

De când (s-)au mu(ie)rit bărbații?

De cand (s-)au mu(ie)rit bărbații

Partea 1

    În lumea de astăzi tot mai uşor le este a trăi proştilor cu minţile scurte şi foarte bine spălate de propaganda televiziunilor şi corporaţiilor transnaţionale. Oamenii care nu-şi pun întrebări foarte profunde despre ceea ce suntem, unde mergem, de ce se întîmplă un lucru sau altul, oameni care nu sînt „împovăraţi” de grele cunoştinţe în ale istoriei şi politicii. Trăiesc mai bine parcă oamenii care mănancă fără deosebire acea rugumătură (sau mai bine zis vomă) dată de televiziuni drept pur adevăr fără a mai avea puterea de a analiza şi a înţelege pe adevăratelea ce se întîmplă în societate şi cine ne face dintr-un popor mare cu trecut glorios într-o gloată fără gîndire sau poziţie redusă la cel mult un electorat care să fie cuminte şi să voteze pe cei care se vor îmbogăţi pe seama lor. Asta e domnilor, am ajuns o societate de rîsul găinilor care nu este în stare nici măcar să ştie care este intelesul ei ca popor, astăzi am ajuns să credem că funcţia noastră de veacuri a fost să ne transformăm într-un aliat, un satelit ascultător pe post de vasal al unei puteri mondiale şi dacă vom fi cuminţi atunci ne vor lăsa şi oleacă de carne pe oasele care ni le aruncă ei de la masa lor. Asta e la nivel de republică.
 
Foto: afp.com

    Într-o astfel de societate bolnavă se nasc şi se dezvoltă tendinţe bolnave, tendinţe de a da reguli pentru tot şi toate. De a considera poporul într-atît de prost şi incapabil încît să faci reguli pînă la felul cum să ţină mătura în mînă şi cum să măture, de la dreapta la stînga sau invers.

    Vedem în societăţile dezvoltate ale vremii un fel de altă societate decît ceea ce este la noi. Şi nu ne mai punem întrebarea de a analiza cum trăiesc ei că e bine sau e rău că e corect sau sînt unele greble pe care ar trebui să le evităm. Toate aceste precauţii şi tendinţe normale de a vedea ce se întîmplă sunt spulberate de un singur argument „acolo trăiesc oamenii mai bine” şi acest mai bine se referă exclusiv la partea materială şi la bani, crezînd că aceasta este suficient pentru a accepta fără a mai pune întrebări orice regulă sau directivă. Acest trăiesc mai bine este iarăşi un balon de săpun creat pentru cei mulţi şi proşti. Ceilalţi care mai văd şi alte părţi ale medaliei sau sunt marginalizaţi undeva în nişte cotloane ale politicii sau pur şi simplu tac de nu vor să se bage în polemici sau pur şi simplu înţeleg că ei reprezintă doar o mică parte a societăţii.

    În numeroase articole abordez problema rolului bărbatului şi al femeii în societate, prostia femenistelor, cum are loc atacul asupra femeii cu scopul de a o defeminiza şi de a face un mutant ceva între bărbat şi fenmeie fără un loc clar şi bine conturat fără rolul de mamă şi a celei care păstrează vatra casei, fără loc normal în genere dar emancipată şi cu un sac de drepturi.

    Păi iată că paralel cu acest atac asupra femeii prin care i se aburesc minţile zicîndu-i zilnic că nu are drepturi şi trebuie să lupte pentru ele cu toţi din jur (bărbat, copii, părinţi, alte femei), are loc un atac perfid dar foarte bine planificat asupra bărbatului. Atac care are un singur scop: de a-l face să nu mai fie bărbat, să fie un molău, un muieratic sau cum a spus un coleg şi foarte bine a nimerit are loc pizdificarea bărbaţilor. Aceştea îşi pierd treptat calităţile cu care i-a înzestrat natura şi cu care i-a făcut Dumnezeu (după chipul şi asemănarea Sa) şi coboară şi ei nivelul devenind ceva între bărbaţi şi femei.

    De mici copii pe băieţi îi învăţau că vor creşte mari vor lupta cu răul vor deveni soldaţi, vor zbura în comos (poate), vor trece oceanul la cîrma corăbiei, vor fi ca oştenii lui Ştefan şi puternic ca Samson, li se inocula imaginea de un viteaz luptător, un stîlp la bătrîneţe pentru părinţi şi un întemeietor de familie, acestea erau imaginile pe care ni le-au creat nouă băieţilor despre ceea ce ctrebuie să fim, nişte viteji care nu se tem să înfrunte răul, nişte conducători (cel puţin al familiei), nişte bărbaţi care să nu aibă frică nici de a lua o decizie nici de a privi morţii în ochi dacă asta va cere situaţia. Fetiţelor li se creau alte imagini, legate de rolul femeilor în societate, să joace cu păpuşile să le îngrijească, să înveţe a fi mame, prinţese şi viitoare soţii, ocrotitoare ale caselor şi liantul familiei, nu e deloc uşor şi nici mai puţin important decît să aduci banii în casă, poate chiar şi mai important.

    Deci un bărbat este caracterizat nu doar de prezenţa fizică a unui organ mai mult decît la femei ci mai important şi în primul rînd prin caracteristicile psihologice şi morale pe care acesta le-a căpătat, caractere şi modele de comportament. Pe care acesta le-a căpătat din cei 7 ani de acasă, din şcoală, universitate, legislaţie, mas-media, cărţi sau chiar şi din stradă; toate acestea modelează chipul psihologic al omului.

    Astăzi, după o intensă prelucrare a societăţii noastre de masmedie şi crearea de noi stereotipuri unde nu sînt bărbaţi şi nu sînt femei, ci sînt doar idivizi el şi indivizi ea bărbaţii au început a se împuţina. Bărbaţii adevăraţi am în vedere, bărbaţi independenţi, capabili de a lua o decizie şi ca aceasta să fie cibzuită şi inteligentă, bărbaţi capabili să conducă şi nu doar familii şi doar în virtutea postului la care au nimerit întîmplător. Au dispărut, nu se mai nasc, s-au dus undeva, (s-)au mu(ie)rit. În locul lor au apărut bărbaţii slabi şi perfizi, laşi şi iresponsabili, nepregătiţi de viaţă slabi de înger în orice situaţie, incapabili să spună şefului ceva chiar şi dacă au dreptate, incapabili să inţeleagă şi cu atît mai mult să cucerească o femeie, un fel de bărbaţi doar pe acte cu litera M şi nimic mai mult.

    Ei nu vor să fie eroi, ei nu vor să lupte nici pentru ţară nici pentru femeia dragă, ei nu pot să ia o decizie sau să spună ceva independent de a da unsunet sau a consulta 50 de directive sau acte normative. Un fel de soi nou de bărbaţi, care pe lîngă bărbaţii adevăraţi, bărbaţii independenţi de circumstanţe şi puternici cu duhul sînt ca nişte hiene pe lîngă un leu. Şi mulţi din ei nu înţeleg acest lucru că fiind hienă nu vei avea decît o mică parte din ceea ce va lăsa leul de la masa lui.
 
    Cum s-a ajuns ca înloc de bărbaţi să avem astăzi nişte copii mari? Să avem doar nişte gameri (pasionaţi de IT-uri şi jocuri la calculator). Am văzut personal băieţi ( bărbaţi în acte) de peste 25 şi peste 30 de ani care zilnic petrec 4-5 ore făcîndu-şi check-in-uri şi selfe-uri cu I-padul şi calculatorul. Avem parte de bărbaţi (în acte, şi muieri în suflet) care îs mai istericaţi decît femeile, oameni care acţionează la emoţii, care întîi fac şi apoi se gîndesc, bărbaţi pentru care cel mai mare coşmar al vieţii lor este să iasă mai departe de oficiul lor sau să se întîmple vre-o situaţie nestandardă. De asemenea exemplare este plin vestul. Acum aceasta vine şi la noi de aceea fenomenul este mai observabil. Vedem imaginea unui bărbat vestic practic lipsit de orice voinţă, de orice drept, băsbaţi care în marea lor majoritate nu ştiu a schimba o priză în casa lui şi asta o spun practic toţi ai noştrii care au plecat şi au lucrat peste hotare. Şi încă ceva ne mai spun, dar vedem şi noi, sînt mai urîţi; urîte le sînt femeile lor urîţi le sînt bărbaţii lor; de aia cînd ne vin aici caută printre localnici ceva, ceva care ar fi bucuros de banii şi poziţia ce o va căpăta alături de el sau de ea.

    Cum s-a ajuns situaţia aceasta? Foarte simplu şi sistematic, s-au luat legi după legi care au limitat cît ce au putut orice caracter bărbătesc. Au arătat cazuri de excepţie drept reguli de bază zicînd că să fii puternic duce la despotizm, să poţi lua decizii este o ignoranţă faţă de ceilalţi, să fii hotărît este o grosolănie, iar să fii independent este o nebunie. Aceste lucruri s-au impus la nivel legislativ, au făcut o sperietoare din bărbaţii adevăraţi. Astfel că mulţi din ei au fost educaţi de masmedia, de şcoală, de trăininguri de 2 bani ca să fie doar un partener de viaţă pentru femeie şi nimic mai mult. Astfel rolul bărbatului care trebuia în mod normal să ţină o familie să facă o casă şi să o apere brusc a devenit unul deprisos sau uite că şi femeile o pot face şi nu mai rău ca voi.

    Dacă desenele animate, poveştile din cărţi care le citeau cu 20 de ani în urmă erau în mare parte cu personaje masculine puternice care se luptă cu răul şi înving iar personajele femenine erau frumoase, duioase şi smerite aşteptînd prinţul astăzi marea majoritate a poveştilor ne dau personaje femenine care au luat rolul de apărător, luptător şi decident iar bărbaţii aşa pe colo pe într-o parte nişte servitori mici.

    Avem astăzi generaţii de bărbaţi în acte, oameni distruşi psihologic cărora li s-a dopat în minte ideea de a se adapta la condiţiile şi cerinţele noi ale vremii, bărbaţi care nu se duc la ţară fiindcă se tem de muncile cîmpului, bărbaţi care înloc să ridice coasa ridică zilnic berea de o duc la gură, bărbaţi care nu ar mişca un pai pentru apărarea ţării şi s-ar teme de orice boare de conflict militar, bărbaţi incapabili să ia o decizie şi să placă unei femei. De aia şi nu îi iubesc femeile şi sînt atrase doar de banii lor sau de poziţia socială pe care ar putea-o căpăta. De aia şi apar rîsuri de Femen, Pussy Riot, femeniste şi alte lepădături în sînul femeilor. De aia şi femeile sînt nevoite să lucreze, să forţeze poate uneori mai mult decît trebuie, fiindcă nu au bărbaţi adevăraţi alături, bărbaţi pentru care ar lepăda măştile de femei puternice şi s-ar simţi mult mai în largul lor în spatele unor asemenea bărbaţi. Şi nu merge vorba aici de puterea mîinilor sau banilor ci de puterea de a fi bărbat şi a hotărî ceva. Orice femeie din astea mari şi tari în aceeaşi zi ar lepăda totul doar să se aşeze alături de un bărbat de la care ar simţi siguranţă şi hotărîre.

    Au apărut legi care încalcă şi bunul simţ şi constituţia prin care impun cote ale femeilor în parlament, guvern, în APL şi alte prostii prevăzute de aceste legi. Dragii mei, în administraţiile publice locale şi aşa sunt peste 70% femei, iar dacă şi din scructurile de decizii mai îndepărtaţi bărbaţii atunci poate ne trimiteţi pe Marte undeva unde am putea lucra dacă aici nu avem loc. Dacă e să facem procente şi egalităţi atunci mai multe femei ar trebui date afară din primării, consilii raionale, şcoli, colegii etc. Se ajunge la marazm în situaţia aceasta de aimpune şi alegătorului să aleagă pe altcineva decît candidatul care îi place deoarece nu este femeie.

    Ca rezultat avem bărbaţi tineri rămaşi la stadiul de copii în vîrstă, şi avem satele pline de bărbaţi beţivani care au pierdut capacitatea de a gîndi şi a decide, bărbaţi pentru care sunt nevoite să decidă femeile.

    Cine sînt promotorii acestor legi de egalitarizare excesivă? Sunt nişte forţe exterioare oricărei naţiuni şi popor, dar care îşi fac legea prin vînzătorii de ţară şi leprele locale, acei care cică reprezintă societatea civilă. De obicei îs nişte oameni rataţi în alte domenii, bărbaţi şi femei urîţi la chip şi la suflet, cărăra nu le-a mers în dragoste, în carieră sau au fost agresaţi cînd erau mici şi acum se răzbună pe întreaga societate. Şi asta nu e doar la noi unde vedem aceeaşi clovni care îi numeri pe degete precum fonarici, bregi, ostafi, barberoşii şi alte elemente, asemenea personaje respinse are orice popor. Cei care îi finanţează să-şi facă meandrele foarte bine ştiu a alege persoane cum se spune ущербные, destul de înrăiţi dar foarte perseverenţi în a schimba mentalităţi după propriul macaz. Aceştea adoptă limbaje de lemn prin care doar ştiu a cita unele exemple de nu ştiu pe unde pe care doar ei le ştiu şi unicul lucru ce ştiu a-l face este să critice legile fundamentale ale existenţei unui popor.

    Distrugînd bărbaţii şi făcîndu-i molăi se loveşte dublu, în primul rînd în familie care nu va mai fi formată din bărbat adevărat şi femeie femenină ci dintr-un molău şi o băbătoaică, se mai loveşte şi în educaţia copiilor care vor avea exemple de urmat nu tocmai potrivite, vor deveni mulţi homosexuali şi multe lezbiene, deja va fi interzis să spui unui băieţel să fie puternic iar unei fetiţe să fie frumoasă, părinţii vor fi prea ocupaţi să educe normal copiii, iar şcoala va avea programe întărite şi politcarecte. Este învechit, se vrea egalitate. Ei aceşti activişti spun că apără drepturile femeilor prin astfel de acţiuni şi legi impuse, dar oare au întrebat ei de aceste femei vor ele să aibă nişte molăi pe care să-i rabde toată vaţa sau bărbaţi pe umărul cărora se pot sprijini? Aceşti activişti care nu adună nici 1% sunt acea coloană a 5-a care nu reprezintă nici bărbaţii nici femeile, nici sudul nici nordul ci nişte lătrăi plătiţi.

Cînd a început procesul de muierire al bărbaţilor?

    În diferite ţări în mod timpuri diferite, clar că civilizaţia vestică a fost prima, iar aceasta a culminat cu revoluţia sexuală, după care a urmat imediat revoluţia homosexuală. Mecanismele care s.au utilizat le putem foarte uşor distinge acum…
 
Citeste PARTEA 2 pe: nationalisti.ro
 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe