28 Mai 22

De 10-15 ani încoace, societății românești i se trasează o direcție progresistă care nu vrea altceva decât să distrugă valorile personale

„Sunt tatăl unui adolescent de 17 ani, dascăl la un liceu de aproape 10 ani și împărtășesc cu mult drag credința creștină adolescenților, fiind profesor de religie.
De 10-15 ani încoace, societății românești i se trasează o direcție progresistă care nu vrea altceva decât să distrugă valorile personale și spirituale ale acestui popor. Calea de distrugere a unui neam este însăși distrugerea spirituală a copiilor noștri prin ideologii și trenduri sau mode care să-i dezumanizeze.
Nu sunt criticul vestimentar al nimănui, dar nici nu pot asista pasiv la degradarea agresivă la care sunt împinși  copiii noștri prin tot felul de mode indecente, de a dreptul vulgare, consumuri de substanțe mai mult sau mai puțin legale și deviații sexuale dintre cele mai nefirești.
Nu sunt un pedofil, violator sau un misogin, așa cum am fost acuzat, ci militez pentru apărarea credinței creștine strămoșești, a tradițiilor noastre milenare, a decenței și a normalului, în definitiv.
În acest sens voi lupta până la ultimul strop de energie, și cu orice risc, pentru a-mi îndeplini menirea mea de părinte, de dascăl, de creștin.
Nu voi accepta niciodată niciun fel de ideologie anticreștină și antinațională sau comportamente deviante de la natura ființei umane.
Faptul că a început aceasta ofensivă împotriva mea, și am fost supus unui adevărat linșaj pe rețelele sociale, care a culminat cu amenințări cu moartea, denotă disperarea unui sistem profund anticreștin și imoral de a supune această țară și această lume.
Normalitate versus anormalitatea progresistă:" - C Amieroaie

Sursă: Alexandur Pîrvu. / Captură foto: cancan.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe