20 Octombrie 20

Daniel Buzdugan: NICIO VORBĂ din partea mai marilor noștri DESPRE DUMNEZEU, NICIO VORBĂ DESPRE BISERICI ?!

   Daniel Buzdugan scrie pe un site social despre ignoranța celor care ne conduc țara la nevoia omului de a ajunge în Casa lui Dumnezeu la Sfânta Liturghie. Daniel Buzdugan, în postarea pe care vi-o oferim mai jos, amintește guvernului că pe lângă instituțiile care vor fi deschise, este nevoie ca Biserica să fie și ea deschisă pentru credincioși, amintind de situația Greciei: „Deschideți, vă rugăm, și,, muzeele de icoane", luați exemplul Greciei, care prin gura premierului Kyriakos Mitsotakis a anunțat poporul grec că în ceea ce privește Biserica din data de 4 mai, bisericile vor fi deschise pentru închinare individuală, iar din 17 mai, credincioșii vor putea participa la Sfânta Liturghie și la alte slujbe. ”

Iată postarea integrală aici:

„Nici nu știu cum sa zic ca să nu greșesc, dar am vorbit cu mulți frați creștini catolici, protestanți și ortodocși care simt aceeași durere mare în suflet: NICIO VORBĂ din partea mai marilor noștri DESPRE DUMNEZEU, NICIO VORBĂ DESPRE BISERICI ?!
Probabil ca presiunile economice sunt mai mari decât cele spirituale ...
În schimb orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi crestinii nu putem să ne distanțam față de Dumnezeu!

Am fost facuți de Dumnezeu si am fost facuți pentru Dumnezeu si cine nu intelege asta, trăiește o viață fără niciun sens!
Deschideți, vă rugăm, și,, muzeele de icoane", luați exemplul Greciei, care prin gura premierului Kyriakos Mitsotakis a anunțat poporul grec că în ceea ce privește Biserica din data de 4 mai, bisericile vor fi deschise pentru închinare individuală, iar din 17 mai, credincioșii vor putea participa la Sfânta Liturghie și la alte slujbe.
Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, în aceste zile grele pentru România ne rugăm și pentru domniile voastre, ca harul lui Dumnezeu să se revarse și prin cei care ne conduc!
În numele Tatălui și Fiului și al Sfântului Duh, Amin!

Aș ruga pe toți cei care vor citi postarea aceasta să nu facă sub nicio forma comentarii nedemne de un om cu frica lui Dumnezeu!
Amintiți-vă de Hristos, care atunci când a fost vândut de Iuda nu i-a spus vorbe urâte ci i s-a adresat cu ,, Prietene"...
Decât sa judecăm, mai bine să tăcem!
Iar cel mai bine ar fi să ne și rugam pentru șefii țării sau chiar ai locului de muncă al fiecăruia, că de restul se va ocupa Bunul Dumnezeu, Amin!
Cu dragoste pentru cei ce ne iubesc, dar mai ales pentru cei ce ne urăsc!
Și nu uitați dragilor că cel mai important lucru pentru a fi fericiți este a cauta Pacea mai mult decât dreptatea!
Ca într-o căsnicie : când ambii soți caută să își impună dreptatea iese război, dar când unul cedează din procentul de egoism și mândrie, iese ARMONIE!
Hristos în mijlocul nostru!”
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe